[Hoca / Ögretmen] Skript ögretebilen birisi ...

Gökçemis

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
ben aslında kursta javascript dene bir şey ögrenicegim için kafam karışsın istemiorm ve kayra benim önerm

@Rosenrot

Gökçemis

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Daha düzgün yazmayı bilmiyorsun sen en iyisi yazmayı öğren gel Ve burada çenenin ne işi var burada elin işi var el yazar :) yoksa sen çenenle yazıyorsan o ayı.

Çocuklarla tartışmak için büyüdüm ben,seni ilgilendirmez benim yaşantım,cahil cahil
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
sen, ve istersen kendi kendine tartışmaya devam edebilirsin.

BurnerTroll

Doktor, sadece doktor.
En iyi cevaplar
0
Daha düzgün yazmayı bilmiyorsun sen en iyisi yazmayı öğren gel Ve burada çenenin ne işi var burada elin işi var el yazar :) yoksa sen çenenle yazıyorsan o ayı.

Bakıyorum da çok muhteşem (!) yazıyorsunuz hazretleri. Ayrıca ironi yapmakta üstünüze yok; hatta yapmıyor, resmen hayatınız olarak yaşıyorsunuz. B)

Ek olarak, @KadirBerk bu işlerden anlıyor diye biliyorum ama öğretir mi bilemem.

Ragnarak

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
bak sen keliemelere,yanımdamı oturuyuosunda bilgimi sorguluyosun ? forumdakilerden iyi biliyorum emin olabilirsin,o çenenide kapa bilmeden kimseye tavsiye verme ^_^
Iyiki yasli ile sorun yasadim diye pc yi acmiyordum direk olay cikarmissiniz sakin olun -_-
Ne demisler "Edebim el vermez edepsizlik edene , susmak en guzel cevaptir edebi elden gidene."

GT-S7562 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi