LegendWH
Elmas Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Sende gel .s.s. skypeden ekle : legend.wh 3 ünüze birden öğreteceğim ekran paylaşarakben? ._.
bkz : ( @Gökçemis @Koala @NarutoRPG2
Sende gel .s.s. skypeden ekle : legend.wh 3 ünüze birden öğreteceğim ekran paylaşarakben? ._.
Sen burada gezeceğine gitte yemek yapmayı öğren, ileride kimse almaz evde kalırsın.
Daha düzgün yazmayı bilmiyorsun sen en iyisi yazmayı öğren gel Ve burada çenenin ne işi var burada elin işi var el yazaryoksa sen çenenle yazıyorsan o ayı.
Daha düzgün yazmayı bilmiyorsun sen en iyisi yazmayı öğren gel Ve burada çenenin ne işi var burada elin işi var el yazaryoksa sen çenenle yazıyorsan o ayı.
Sinifin sonuncusu olacagim desene :/ zaten eklisin bende -.- tabikisi hatirlamiyosun dimi beni .Sende gel .s.s. skypeden ekle : legend.wh 3 ünüze birden öğreteceğim ekran paylaşarak
bkz : ( @Gökçemis @Koala @NarutoRPG2
Iyiki yasli ile sorun yasadim diye pc yi acmiyordum direk olay cikarmissiniz sakin olunbak sen keliemelere,yanımdamı oturuyuosunda bilgimi sorguluyosun ? forumdakilerden iyi biliyorum emin olabilirsin,o çenenide kapa bilmeden kimseye tavsiye verme![]()
Konuya bakmaya bile useniyo cogu -.-
evet çok haklısınKonuya bakmaya bile useniyo cogu -.-
GT-S7562 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
ve onun yanında @HqeS Bozuntusu
Onu disliyorum ondan solemedim ...ve onun yanında @HqeS Bozuntusu