Bana lamer diyenler :D

death1369

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
altı üstü 13 yaşındaki çocuk fazla aldırmayın kaç tane hacker ben hackerim diye ortalarda geziyor gerçekten bir hacker olsaydın zaten ilk olarak kimliğini gizli tutardın yazıkla geçirme zamanını şu şeyin başında git dışarı felan çık :olgun:
Senin yaptığını nerden bileceğiz, vahiy felanmı inecek? "Lamer".
Bilmem farkındamısın ama onu senin yaptığına dair en ufak bir şey göstermedin :(
şu an dahada kötü lamer gözüküyorsun :(
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
/ aramaya llJackSparrowll Yazın çıkar + simdi bana lamer diyen tipler bu en kolaylardan bunu biliyoruz Simdi gelin Kali Linux'e yiyorsa. Windows 7'nin port açıgını bulup bilgisayara sızın bekliyorum. Fud crypter yapmak kolay degil onuda söyliyim.Hemde runtime asla yapamassınız sizin gibi lamerler daha ne dedigini bilmiyor. Minecraft'ta Türkiyenin en iyi 2. serverini hacklemekse kolay degil New York Times'i saldırı timiyle çökertmekte kolay degil. en kolayı sizin buraya gelip bana laf atmanız. birşeyi araştırmayıp belkide kıskanıp konuşmak çok kolay.
Biz turkhackteam'da böyle alavere dalavere ile undergraund'a girmedik

efe2002ozyay

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
/ aramaya llJackSparrowll Yazın çıkar + simdi bana lamer diyen tipler bu en kolaylardan bunu biliyoruz Simdi gelin Kali Linux'e yiyorsa. Windows 7'nin port açıgını bulup bilgisayara sızın bekliyorum. Fud crypter yapmak kolay degil onuda söyliyim.Hemde runtime asla yapamassınız sizin gibi lamerler daha ne dedigini bilmiyor. Minecraft'ta Türkiyenin en iyi 2. serverini hacklemekse kolay degil New York Times'i saldırı timiyle çökertmekte kolay degil. en kolayı sizin buraya gelip bana laf atmanız. birşeyi araştırmayıp belkide kıskanıp konuşmak çok kolay.
öncelikle sakin :D
eğer böyle düşünüyor isen bu davranışlarınla daha da düşüyorsun
o zaman bunlar kolay ise neden paylaşıyorsun?
ayrıca FUD veya UD yapmaktan kolay bir şey yoktur..

En iyi cevaplar
0
oooo death1369 turkhackteam'a üye artık o pis bir hacker :olgun: