MantisWrath
Elmas Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Heçqır jhojuq gheldi qaçıj
Tamam, artık onu geçtikte sen AŞIRI egolusun. Biraz ego nu düşürt, o yüzden Lamer diyorlar sana :/.Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol./ aramaya llJackSparrowll Yazın çıkar + simdi bana lamer diyen tipler bu en kolaylardan bunu biliyoruz Simdi gelin Kali Linux'e yiyorsa. Windows 7'nin port açıgını bulup bilgisayara sızın bekliyorum. Fud crypter yapmak kolay degil onuda söyliyim.Hemde runtime asla yapamassınız sizin gibi lamerler daha ne dedigini bilmiyor. Minecraft'ta Türkiyenin en iyi 2. serverini hacklemekse kolay degil New York Times'i saldırı timiyle çökertmekte kolay degil. en kolayı sizin buraya gelip bana laf atmanız. birşeyi araştırmayıp belkide kıskanıp konuşmak çok kolay.
Biz turkhackteam'da böyle alavere dalavere ile undergraund'a girmedik
Neden bana bildirim geldi mesajinızdan alintı yaptı diyeTamam, artık onu geçtikte sen AŞIRI egolusun. Biraz ego nu düşürt, o yüzden Lamer diyorlar sana :/.
Boş yere yaptığı ego'ya kızıyorlar, zindev'in egosu daha iyi* :C @KRHN @KadirBerk @DeltaZinTamam, artık onu geçtikte sen AŞIRI egolusun. Biraz ego nu düşürt, o yüzden Lamer diyorlar sana :/.
Yanlışlıkla seninkini alıntı yapmıştım :/. Sonra düzelttim...Neden bana bildirim geldi mesajinızdan alintı yaptı diye
OkeyYanlışlıkla seninkini alıntı yapmıştım :/. Sonra düzelttim...
Milletin emeğini mahvetmek saygı duyulacak bir şey değil bir kere başta yanlış bir olay,yapıp yapmaman önemli değil.Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol./ aramaya llJackSparrowll Yazın çıkar + simdi bana lamer diyen tipler bu en kolaylardan bunu biliyoruz Simdi gelin Kali Linux'e yiyorsa. Windows 7'nin port açıgını bulup bilgisayara sızın bekliyorum. Fud crypter yapmak kolay degil onuda söyliyim.Hemde runtime asla yapamassınız sizin gibi lamerler daha ne dedigini bilmiyor. Minecraft'ta Türkiyenin en iyi 2. serverini hacklemekse kolay degil New York Times'i saldırı timiyle çökertmekte kolay degil. en kolayı sizin buraya gelip bana laf atmanız. birşeyi araştırmayıp belkide kıskanıp konuşmak çok kolay.
Sen heçkırmısın yavrumLinki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol./ aramaya llJackSparrowll Yazın çıkar + simdi bana lamer diyen tipler bu en kolaylardan bunu biliyoruz Simdi gelin Kali Linux'e yiyorsa. Windows 7'nin port açıgını bulup bilgisayara sızın bekliyorum. Fud crypter yapmak kolay degil onuda söyliyim.Hemde runtime asla yapamassınız sizin gibi lamerler daha ne dedigini bilmiyor. Minecraft'ta Türkiyenin en iyi 2. serverini hacklemekse kolay degil New York Times'i saldırı timiyle çökertmekte kolay degil. en kolayı sizin buraya gelip bana laf atmanız. birşeyi araştırmayıp belkide kıskanıp konuşmak çok kolay.
Bu forumun milletide birini tuttumu bırakmıyor rahat bırakın adamı biraz.Sen heçkırmısın yavrum
Bir bilge zamanında "inş cnm ya .s" demişti ...Kendini ele verdiğin için teşekkürler, SMF forum siteme index atılmıştı, sonunda yakalandınız!
Konuyu ihbar ettim, gerisini emniyet halleder umarım, keyifli forumlar.
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
bir şey olmaz. Ozaman THT Kapatılırdı..Şikayetçi olmadığı sürece sorun yokBöyle konularda dalga geçmek olmaz bu küçücük işten başlarına neler açılabilir bilmiyorlar.
Burası MC Türk grubu. Köpekler kendi klübesinde kalır, gitde orda hava atLinki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol./ aramaya llJackSparrowll Yazın çıkar + simdi bana lamer diyen tipler bu en kolaylardan bunu biliyoruz Simdi gelin Kali Linux'e yiyorsa. Windows 7'nin port açıgını bulup bilgisayara sızın bekliyorum. Fud crypter yapmak kolay degil onuda söyliyim.Hemde runtime asla yapamassınız sizin gibi lamerler daha ne dedigini bilmiyor. Minecraft'ta Türkiyenin en iyi 2. serverini hacklemekse kolay degil New York Times'i saldırı timiyle çökertmekte kolay degil. en kolayı sizin buraya gelip bana laf atmanız. birşeyi araştırmayıp belkide kıskanıp konuşmak çok kolay.