Minecraft'ta hileleri az önce %100 olarak engelledim!

CrafterMan24

Arduino is my life :C
En iyi cevaplar
0
Beyler, geldim.

Dediğim gibi, hala çok meşgulüm, ancak yarın detaylı bir resim ve video atacağıma söz veriyorum.
Ayrıca, @KRHN dediklerin doğru ama, hile kullananların %90'ının akıl yaşının düşük, forumun tabiriyle abi olduğunu sayarsak, çoğu kişi bunu yapamayacaktır.
Ayrıca kodları Obfuscate ettim, ve zor bulunacak yerlere gizledim, bu da protokol numarasının ve sunucuya giden mesajın değiştirilmesini çok zorlaştırıyor.
Son olarak, biri gönderilen özel kodu ve protokol numarasını bulsa bile, o işine yaramayacak çünkü, her sunucuda farklı bir kod ve protokol numarası olacak. Kısaca, decompile edilse bile açığa çıkması oldukça zor olacak. Ayrıca açığa çıksa bile, taklit edilmesi zor olacak, taklit edilse, oyuncunun kendi hilelerini yine kendi kodlaması gerekecek, çünkü sunucudaki plugini değiştiremez adam, kodlasa bile tek sunucuda çalışacak. Kısacası sistemin kırılması çok zor.

@KadirBerk
@Erenbulbul
@KomutUstası güzel yorumun için sağol :/
@sergun26
@BurnerTroll
@Polkakorowakurwa

CrafterMan24

En iyi cevaplar
0
Elektronik malzemsi alman 6 saat 28 dakika oldu ve hayla alamaıdn anlaşılan :)
:) Haklısın ama sadece almakla bitmiyor :) Bu işin programlaması, devreyi kurması, ayarlaması ve test etmesi var. Bu işler bir saniyede olmuyor canım :) İster zoruna gitsin, ister gitmesin, emeğime saygı duymak zorundasın. Şimdi senin yaptığın haksızlığı yüzüne vurmak için birazdan, yaptığım videoyu paylaşıyorum. Belki o zaman hatanı anlarsın :) Başkalarının emeğine "sen" yapamadığın için çamur atacağına, önce emeğe saygının ne olduğunu öğren bence :)[DOUBLEPOST=1433155239,1433151322][/DOUBLEPOST]Şu an video yükleniyor arkadaşlar, maalesef video boyutu çok büyük olduğu için sesi klipten silmek zorunda kaldım.
Sessiz hali bile yaklaşık 700 MB iken seslisini düşünebilirsiniz...[DOUBLEPOST=1433155525][/DOUBLEPOST]Neyseki YouTube'nin videoya müzik ekleme özelliği var, hiç değilse müzik dinlemiş olursunuz.[DOUBLEPOST=1433158476][/DOUBLEPOST]Ve sonunda video geldi!
Arkadaşlar, şu an protokol numarasının bu kadar kolay değiştirildiğine bakmayın, obfuscate edilmiş ve karmaşık hale getirilmiş sistemi size gösteremezdim değil mi?
Bu arada, şimdi aklıma geldi ki, Eğer biri kendi clientini yapıp, java kodunu modifiye edecek kadar aklı başındaysa, o kişinin hile yapacağını pek zannetmiyorum.
Ayrıca yeniden ses olmadığı için özür diliyorum ancak, ses olduğu zaman da video 1.5 GB civarına geliyor.
Bu yüzden, Youtube'nin ses ekleme özelliğini kullandım, ve hoşunuza gidebilecek bir müzik ekledim.

@Secret_wither 'a cevap :)
@KomutUstası tarzı: @Secret_wither konuşur, @CrafterMan24 yapar. (Neyse, fazla egolu bir cümle oldu)

Son düzenleme:

reisben55

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
:) Haklısın ama sadece almakla bitmiyor :) Bu işin programlaması, devreyi kurması, ayarlaması ve test etmesi var. Bu işler bir saniyede olmuyor canım :) İster zoruna gitsin, ister gitmesin, emeğime saygı duymak zorundasın. Şimdi senin yaptığın haksızlığı yüzüne vurmak için birazdan, yaptığım videoyu paylaşıyorum. Belki o zaman hatanı anlarsın :) Başkalarının emeğine "sen" yapamadığın için çamur atacağına, önce emeğe saygının ne olduğunu öğren bence :)[DOUBLEPOST=1433155239,1433151322][/DOUBLEPOST]Şu an video yükleniyor arkadaşlar, maalesef video boyutu çok büyük olduğu için sesi klipten silmek zorunda kaldım.
Sessiz hali bile yaklaşık 700 MB iken seslisini düşünebilirsiniz...[DOUBLEPOST=1433155525][/DOUBLEPOST]Neyseki YouTube'nin videoya müzik ekleme özelliği var, hiç değilse müzik dinlemiş olursunuz.[DOUBLEPOST=1433158476][/DOUBLEPOST]Ve sonunda video geldi!
Arkadaşlar, şu an protokol numarasının bu kadar kolay değiştirildiğine bakmayın, obfuscate edilmiş ve karmaşık hale getirilmiş sistemi size gösteremezdim değil mi?
Bu arada, şimdi aklıma geldi ki, Eğer biri kendi clientini yapıp, java kodunu modifiye edecek kadar aklı başındaysa, o kişinin hile yapacağını pek zannetmiyorum.
Ayrıca yeniden ses olmadığı için özür diliyorum ancak, ses olduğu zaman da video 1.5 GB civarına geliyor.
Bu yüzden, Youtube'nin ses ekleme özelliğini kullandım, ve hoşunuza gidebilecek bir müzik ekledim.

@KomutUstası tarzı: @Secret_wither konuşur, @CrafterMan24 yapar. (Neyse, fazla egolu bir cümle oldu)
Bunu paylaşmayı düşünüyormusun yoksa aklında satmak yada sadece kendin kullanmak mı var ?

Secret_wither

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0

Sakin ol biraz :) Emeğine saygı duymamak senin yaptığın birşeye saçma olmuş gibi cevapalr vermektir. Ama forumda koyacam diyip yada paylaşaıcam diyip paylaşmayanlar çok var :)

CrafterMan24

En iyi cevaplar
0
Sakin ol biraz :) Emeğine saygı duymamak senin yaptığın birşeye saçma olmuş gibi cevapalr vermektir. Ama forumda koyacam diyip yada paylaşaıcam diyip paylaşmayanlar çok var :)
Maalesef ki, bunu emeğe saygısızlık olarak görmemene çok üzüldüm.
Hadi emeğe saygısızlık değil diyelim, benim hiç özel hayatım yok mu?
Sadece evden elektronikçiye, elektronikçiden eve ve direk foruma mı?
Sanki hiç dinlenmeye ve programlamaya vakit ayırmıyorum. Tüm vaktimi foruma ayırmamı beklemeyin benden.
Yetkili olduğum sunucu, yani sorumlu olduğum oyuncular var.
Bunları düşünmeden o mesajı yazarsan, inan bana sakin olamam :)[DOUBLEPOST=1433166644,1433166587][/DOUBLEPOST]
Bunu paylaşmayı düşünüyormusun yoksa aklında satmak yada sadece kendin kullanmak mı var ?
Elbette ücretsiz paylaşacağım, yanlız sunucuların güvenliği için herkese ayrı bir kimlik ve protokol numarası ayarlayacağım, bu yüzden isteyen sunucu sahipleri bana özel mesaj atacaklar, ben de onlara hazırlayıp client ve eklentinin indirme linkini vereceğim.

reisben55

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Maalesef ki, bunu emeğe saygısızlık olarak görmemene çok üzüldüm.
Hadi emeğe saygısızlık değil diyelim, benim hiç özel hayatım yok mu?
Sadece evden elektronikçiye, elektronikçiden eve ve direk foruma mı?
Sanki hiç dinlenmeye ve programlamaya vakit ayırmıyorum. Tüm vaktimi foruma ayırmamı beklemeyin benden.
Yetkili olduğum sunucu, yani sorumlu olduğum oyuncular var.
Bunları düşünmeden o mesajı yazarsan, inan bana sakin olamam :)[DOUBLEPOST=1433166644,1433166587][/DOUBLEPOST]
Elbette ücretsiz paylaşacağım, yanlız sunucuların güvenliği için herkese ayrı bir kimlik ve protokol numarası ayarlayacağım, bu yüzden isteyen sunucu sahipleri bana özel mesaj atacaklar, ben de onlara hazırlayıp client ve eklentinin indirme linkini vereceğim.
Peki bunu ne zaman kullanıma sunmayı planlıyorsun. Bende bir sunucu açmayı planlıyorum ama bu hack lerden dolayı kararsızım.

CrafterMan24

En iyi cevaplar
0
Peki bunu ne zaman kullanıma sunmayı planlıyorsun. Bende bir sunucu açmayı planlıyorum ama bu hack lerden dolayı kararsızım.
Güvenlik önlemleri ve denetleme eklentisi iyice gelişmeden sunmayı düşünmüyorum, yetişebilirse, 2-3 hafta içinde sunmayı düşünüyorum İnşallah.

CrafterMan24

En iyi cevaplar
0
@Pyme bu arada seni unutmuştum, tam emin olamamıştın doğruluğuna.
Videoyu izleyebilir ya da yorumları okuyabilirsin.

CeapLinCess

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Eger bu hile korumasi olayi olursa parali olsa bile acicak olacagim serverin icin direk alirdim hadi bakalim insallah olur ve arkadas yapabilir ...