Minecraft'ta hileleri az önce %100 olarak engelledim!

reisben55

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bu yaptığınız client ve plugin 1.7 için mi yoksa 1.8 mi.
Eğer 1.7 için ise hiç beklemeyeyim çünkü pek çok açık olduğu için ben sunucumu 1.8 de açmayı planlıyorum.

CrafterMan24

Arduino is my life :C
En iyi cevaplar
0
İsteyene 1.8 isteyen 1.7 yapmayı düşünüyorum, her ikisi için de ayrı ayrı mcp decompile ettim sorun yok.
Videoma baktıysan, orada 1.8 kullandığımı fark etmişsindir.

Neria991

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Hiçbir hile %100 kapatılamaz.İlla ki ona alternatif hile çıkartılır çıkmasa bile 100 de 0 ihtimalle tamamen kapatabilirsin

reisben55

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Hiçbir hile %100 kapatılamaz.İlla ki ona alternatif hile çıkartılır çıkmasa bile 100 de 0 ihtimalle tamamen kapatabilirsin
Java dan iyi anlayan biri bu sistemi decompile edip anladıktan sonra kendine bir hacked client yazmadan %100 olarak engellemeyi sağlayacak bir yöntemden bahsediyoruz :D

Neria991

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
eğer 100 de 100 engellerse buradaki herkesi toplu çağrıya ekleyip skypede videoda kendime söveceğim söz veriyorum

umut_

┌────────────┐ [ 1881 - 193∞ ] └────────────┘
En iyi cevaplar
0
Sadece Ego İçin Hile Açıp Dolaşan V3led Kitleden Kurtulmanın Pek İmkanı Olmadığı İçin Ve Bir Sunucu İçin Client İndirmeyeceklerinden Dolayı :(
Tabikide Kırmızı Çizgiden Sonra Pvp Açık Olmayan Bir Sunucu Açmak :p

Neria991

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Sadece Ego İçin Hile Açıp Dolaşan V3led Kitleden Kurtulmanın Pek İmkanı Olmadığı İçin Ve Bir Sunucu İçin Client İndirmeyeceklerinden Dolayı :(
İndiriyorlar vallaha 500 e yakın kişide sonoyuncu client kurmuş

umut_

En iyi cevaplar
0
İndiriyorlar vallaha 500 e yakın kişide sonoyuncu client kurmuş
Ortalama 2K Oyuncusu Olan Bir Sunucuda İndiren Kitle Olabilir Belki İmkanı Falan Olduğu İçin Türkiyede Sayılı Sunuculardan Biri
Bunu Yeni Açılmış Bir Sunucuya Versen Veya 30-40 Online Oyuncusu Olan Bir Sunucuya Oyuncu Sayısı Yetkili Sayısından Öteye Gidemez
Yabancı Premium Sunucular Kullanmaya Başlasa Tüm Oyuncuları İndirecektir Sadece Hile Kullanan Migrate Hesap Sahipleri İndirmez O Kadar
Ve Bu Client Her Sunucu İçin Farklı İse MmoRpg Oyunlarındaki Gibi Her Pvp De Farklı Patch Atmaya Döner Oyun Ondanda Çoğu Kişi Sıkılır :(

reisben55

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bakın anlamıyorsunuz , bir sunucu için client indirmezler diyorsunuz.
Ne yapıcaksınız biliyormusunuz ?

Sunucuya girişte mesajta "Sunucumuza Giris Yapabilmek Icin Ozel Clienti Indirmelisiniz. Ayrintili Bilgi : blabla.com" yazıcaksınız.
Sitede ise ana sayfaya direk siteye girdiklerinde çıkan yere Client olayını yazıcaksınız , birda kolay indirme linki koyucaksınız.

Bu yukarıdaki gibi kolay erişim + %100 hacksiz + antihacklerin yaptığı lagın olmadığı bir sunucu için kim indirmez ?

umut_

En iyi cevaplar
0
Bakın anlamıyorsunuz , bir sunucu için client indirmezler diyorsunuz.
Ne yapıcaksınız biliyormusunuz ?

Sunucuya girişte mesajta "Sunucumuza Giris Yapabilmek Icin Ozel Clienti Indirmelisiniz. Ayrintili Bilgi : blabla.com" yazıcaksınız.
Sitede ise ana sayfaya direk siteye girdiklerinde çıkan yere Client olayını yazıcaksınız , birda kolay indirme linki koyucaksınız.

Bu yukarıdaki gibi kolay erişim + %100 hacksiz + antihacklerin yaptığı lagın olmadığı bir sunucu için kim indirmez ?
Bu Kadar Basit Şey Değil Bu :p

Ve Çoğu Kitle Hile Kullandığı İçin Hilesiz Bir Sunucuda Oynamak İstemeyecekler

Her Sunucu İçin Farklı Client İndirmen Gerekecek Bu Ne Demek Biliyormusun ? Sanırsam Hiç Mmo Oyun Oynamadın Mmo Oyunlarda Pvp Mantığı Gibi Her Sunucuya Farklı Patch Atmak Gibi Bir ortama Dönecek Demek Kısacası 10 Sunucu İçin 10 Client İndirecek Gereksiz Yere İş Çıkacak

İsterse Göürp Görebileceğim En Güzel Sunucu Olsun Sırf Onun İçin Client İndirmem 1.7.9 veya 1.8 Sunucuya Girmek İçin Profil Değiştirmeye Üşendiğimden Sadece O An Laucnherde Hangi Profil Varsa O Sunucuya Giren Biri Olarak Bana Göre Değil

reisben55

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bu Kadar Basit Şey Değil Bu :p

Ve Çoğu Kitle Hile Kullandığı İçin Hilesiz Bir Sunucuda Oynamak İstemeyecekler

Her Sunucu İçin Farklı Client İndirmen Gerekecek Bu Ne Demek Biliyormusun ? Sanırsam Hiç Mmo Oyun Oynamadın Mmo Oyunlarda Pvp Mantığı Gibi Her Sunucuya Farklı Patch Atmak Gibi Bir ortama Dönecek Demek Kısacası 10 Sunucu İçin 10 Client İndirecek Gereksiz Yere İş Çıkacak

İsterse Göürp Görebileceğim En Güzel Sunucu Olsun Sırf Onun İçin Client İndirmem 1.7.9 veya 1.8 Sunucuya Girmek İçin Profil Değiştirmeye Üşendiğimden Sadece O An Laucnherde Hangi Profil Varsa O Sunucuya Giren Biri Olarak Bana Göre Değil
Belki sen böyle düşünüyorsun.
fakat ben eğer bana hack olmayan bir oyun vadediliyorsa 1 gb lik client i de indiririm.

Birde bayağı MMo oynadım bir ara kendim açıcaktım ya hadi neyse :D

umut_

En iyi cevaplar
0
Belki sen böyle düşünüyorsun.
fakat ben eğer bana hack olmayan bir oyun vadediliyorsa 1 gb lik client i de indiririm.
Herkesin Düşüncesi Farklıdır Boyut Bakımından Bir Önemi Yok İsterse 1byte Olsun Düşüncem Değişmez :p