Windows başlatılıyor ardından pc restartlanıyor

Bilalhh

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Aklıma gelen iki ihtimal var.
Birincisi windows hala çalışır durumdayken kapattığınız için dosyalar zarar görmüştür ki bu iyi olan ihtimal.
İkincisi bilgisayarınız hala çalışırken aniden kapattığınız için donanım zarar görmüş olabilir.

Eğer windows zarar gördüyse format yeterlidir.
Ama donanım zarar gördüyse değiştirmen gerekir.
Donanimdan ziyaden ? Hdd ekran karti felan mi ?

KaanGunlu

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0

Bilalhh

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Tam olarak teknik donanımdan anlamasamda Hdd , ekran kartı , anakart gibi parçalardan herhangi birisi zarar görmüş olabilir.

Ancak dediğim gibi ben bu teknik parçalardan pek anlamam.
Hdd ve ekran karti nin zarar gormesi imkansiz cunku ekran karti zarar gorse o logo olan yeri bile goremezdim

Baska bir forumda okudum baska biri de ayni sorunla karsilasmis hdd yanmis olabilir mi diye sormus felan yorumlara imkansiz yazmislardi o zaman cok rahatlamistim

Formatsiz duzelmez mi ?

CrafterMan24

Arduino is my life :C
En iyi cevaplar
0
Hdd ve ekran karti nin zarar gormesi imkansiz cunku ekran karti zarar gorse o logo olan yeri bile goremezdim

Baska bir forumda okudum baska biri de ayni sorunla karsilasmis hdd yanmis olabilir mi diye sormus felan yorumlara imkansiz yazmislardi o zaman cok rahatlamistim

Formatsiz duzelmez mi ?
Formatsız düzelmeyebilir, ancak F8'e basıp Sisteminizi Onarın kısmına girmeni, ve otomatik onarım yapmayı denemeni öneririm.
Ve mümkünse, format cd'si takılı olsun.
Bu sayede, belki hatalı ya da bozulmuş dosyaları (varsa) onarabilir, değiştirebilir.

reisben55

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0

Formatsiz duzelmez mi ?
Eğer herhangi bir şekilde bilgisayarına erişemiyorsan (güvenli mod vs.) format tek şans diyebilirim.
Dosyalarının yedeğini almak için USb ne bir işletim sistemi kurup kopyalayabilirsin.

Bilalhh

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Formatsız düzelmeyebilir, ancak F8'e basıp Sisteminizi Onarın kısmına girmeni, ve otomatik onarım yapmayı denemeni öneririm.
Ve mümkünse, format cd'si takılı olsun.
Bu sayede, belki hatalı ya da bozulmuş dosyaları (varsa) onarabilir, değiştirebilir.
Onuda denedim ama otomatik duzeltilemiyor diye bir hata cikiyor ?
Edit ; ama format cd si takili degildi