- En iyi cevaplar
- 0
Bence mimarsın ve bizi yiyirsin
Kendine yazık etmişsin be... (Yanlış anlama, belki istemeyerek ayrılmışsındır...)hayır değilim yakınında bile değilim ilkokul mezunuyum depo işçisiyim[DOUBLEPOST=1433175853,1433175753][/DOUBLEPOST]
bu teorin varya beni bitirdi)) ilkokul mezunuyum yaş 34 mimarlıkla alakam yok depo işçisiyim çünkü ...
valla değilim ya. he bak mimarlık şirketinde çalıştım bi ara ... ama çay ve temizlik işlerine bakıyordum.. ciddiyimBence mimarsın ve bizi yiyirsin
haklı olabilirsin ama onlardan birini yazsam bi başkasıda "şunu yazabilirdin" gibi bir şey diyebilirdi yineBa-yıl-dım! Huzur islamda süper olmuş ama ramazan geliyor 11 ayın sultanı falan yazabilirdin.
zaten süper flat bir haritada ( bu arada süperflat harita normalde 4 katlı ama yöntemini buldum ve 30 blokluk oldu) bu caminin linki. bu arada profil resminMaşallah Eline Saglık Cok Güzel Olmuş Bence Tek Bir Dunyada Yapıp Bi Link Koyman Lazım![]()
valla beceremedim galiba özel mesaj atmayı konuşma başlat diye bi yere yazdım. o da otomatik mesaj attı.Bence bunu Planet Minecraft'a koyalım. Türk çalışmalarının parlaması lazım @TurgayAKTAS bana mesaj atın bu konuda konuşalım
vala shader olmadan ve görüntü paketi olmadan elimi sürmem bu oyuna yalan yok. zaten uzun zaman 1.8 e geçmememin sebebi shader olmamasıydı shader çıktı şimdide world edit bekliyorum .. sanırım henüz 1.8 uyumlu yok.Şehrine göre orantısı iyi olmuş ama estetiğe gelirsek shader olmadan bu kadar iyi görünmeyecektir. Mümkünse yaparken shader olmadan yap, nasılsa bittikten sonra shader daha da iyi gösterir onu. B)
Emeğine sağlık.
Ne yazık ki bendeBen daha doğru düzgün ev yapamıyorum bükemediğin eli öpersin +1