Minecraft Cami

Sarper170

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
hayır değilim yakınında bile değilim ilkokul mezunuyum depo işçisiyim :)[DOUBLEPOST=1433175853,1433175753][/DOUBLEPOST]
bu teorin varya beni bitirdi :))) ilkokul mezunuyum yaş 34 mimarlıkla alakam yok depo işçisiyim çünkü ...
Kendine yazık etmişsin be... (Yanlış anlama, belki istemeyerek ayrılmışsındır...)

Waffleinstein

şüşko insan
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Ba-yıl-dım! Huzur islamda süper olmuş ama ramazan geliyor 11 ayın sultanı falan yazabilirdin.

TurgayAKTAS

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Bence mimarsın ve bizi yiyirsin
valla değilim ya. he bak mimarlık şirketinde çalıştım bi ara ... ama çay ve temizlik işlerine bakıyordum.. ciddiyim :)[DOUBLEPOST=1433177243,1433177169][/DOUBLEPOST]
Ba-yıl-dım! Huzur islamda süper olmuş ama ramazan geliyor 11 ayın sultanı falan yazabilirdin.
haklı olabilirsin ama onlardan birini yazsam bi başkasıda "şunu yazabilirdin" gibi bir şey diyebilirdi yine :) aklıma ilk gelen mahya yı yaptım işte :)

Son düzenleme:

twister1000

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Maşallah Eline Saglık Cok Güzel Olmuş Bence Tek Bir Dunyada Yapıp Bi Link Koyman Lazım :)

Mello01

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Çatı Kısmındaki bazı yerler fazla düz olmuş. Sultanahmet'te olduğu gibi oralara küçük kubbeler yerleştirebilirdin. Bunun haricinde pek kötü olduğu söylenemez.

BurnerTroll

Doktor, sadece doktor.
En iyi cevaplar
0
Şehrine göre orantısı iyi olmuş ama estetiğe gelirsek shader olmadan bu kadar iyi görünmeyecektir. Mümkünse yaparken shader olmadan yap, nasılsa bittikten sonra shader daha da iyi gösterir onu. B)

Emeğine sağlık.

TurgayAKTAS

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Şehrine göre orantısı iyi olmuş ama estetiğe gelirsek shader olmadan bu kadar iyi görünmeyecektir. Mümkünse yaparken shader olmadan yap, nasılsa bittikten sonra shader daha da iyi gösterir onu. B)

Emeğine sağlık.
vala shader olmadan ve görüntü paketi olmadan elimi sürmem bu oyuna yalan yok. zaten uzun zaman 1.8 e geçmememin sebebi shader olmamasıydı shader çıktı şimdide world edit bekliyorum .. sanırım henüz 1.8 uyumlu yok.