Minecraft Sunucu Hosting - BatıHost mu? - Nitrado mu? -

Sunucu Hosting

• Nitrado

Kullanılan: 4 16.7%
  • BatıHost

Kullanılan: 20 83.3%

• Kullanılan toplam oy
    24

MediaRise

PLAY.CRAFTRISE.TC
En iyi cevaplar
0
Bende şu an 64 GB Ram var BatiHost ilgi ve alaka süper.
Tabi adam olana ilgi gösterilir o başka.
BatiHost kötülenecek bir firma değil aksine övülecek bir firma nitradonun koca ekibi gece gündüz çalışırmı bilemem ama 1 ticket yollayın ertesi gün gelir batihost'a yolladığınızdan 3 saat sonra gelir maksimum bu arada BATIHOST'a laf atacak kişiler karşısına beni alır.

He siz eğer uzak masaüstü veya Putty kullanmayı bilmiyorsanız o sizin sorununuz.
BatiHost zaten profesyonellerin yeri diyebilirim zaten 9-10 yaşındaki çocukların gelmesine gerekde yok.
Koca firma onunla kalkınacak değil.

MineBine

Gurbet elde bir başıma neyleyim?
En iyi cevaplar
0
BatiHost kötülenecek bir firma değil aksine övülecek bir firma nitradonun koca ekibi gece gündüz çalışırmı bilemem ama 1 ticket yollayın ertesi gün gelir batihost'a yolladığınızdan 3 saat sonra gelir maksimum bu arada BATIHOST'a laf atacak kişiler karşısına beni alır.

He siz eğer uzak masaüstü veya Putty kullanmayı bilmiyorsanız o sizin sorununuz.
BatiHost zaten profesyonellerin yeri diyebilirim zaten 9-10 yaşındaki çocukların gelmesine gerekde yok.
Kac gb ram gerekir hub?[DOUBLEPOST=1433096328,1433096289][/DOUBLEPOST]

Kac gb ram gerekir hub?

MediaRise

PLAY.CRAFTRISE.TC
En iyi cevaplar
0
Kac gb ram gerekir hub?
Sunucuyu iyi kullanırsan 32 GB ram gider tabikide pluginlerle haşır neşir olman lazım ben pluginlerin yarısını skript ile kodladım bence daha iyi oldu.
Eğer dahada profesyonel bir şey istiyorsan 64 GB geçebilirsin sıkıntı olmayacağın garantisini verebilirim.

MineBine

En iyi cevaplar
0
Arkadaşım anlamıyor musun? Maplere pluginlere bağlı
Sana demedim ben?[DOUBLEPOST=1433096473,1433096429][/DOUBLEPOST]
Sunucuyu iyi kullanırsan 32 GB ram gider tabikide pluginlerle haşır neşir olman lazım ben pluginlerin yarısını skript ile kodladım bence daha iyi oldu.
Eğer dahada profesyonel bir şey istiyorsan 64 GB geçebilirsin sıkıntı olmayacağın garantisini verebilirim.
Hub sunucun mu var?

MediaRise

PLAY.CRAFTRISE.TC
En iyi cevaplar
0
CraftRise.net HUB sunucu idi +380 online çekiyordu 64 GB ram idi şu an sadece Faction'a çevirdim

iZeckGH

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
BatiHost Hic Birzaman Seni Mahgdur Etmez . Nitrado Otomatik Satıs Yapmıyor. Batihost'a 1 Ay Once Geldi[1 Ay Olmamıstır Belkide].Batihost Uzaktan Masaustu Veriyo.İstersen O Serveri HubDa Yapabılıyosun Nitradoda Farklı Farklı Alman Lazım [IP'yi Ogrendikleri Zaman Vay Haline(Gizlenebilirmi Bilmem)].Batihosta İstersen Ts3'e Muzik Bot Koyabilirsin Ama Nitradoda Ayrıca Alman Lzım.Farklar Daha Fazla. Bazen Nitradodnun CPanelde Hata Oluyo Restart-Stop Ws Yapmıyo.BatiHost'un CPanel'inde Bu Srounlarla Karsılasmadım. Ve Son Söz Olarak Herzaman Daha Fazla Özelligi Olan İyidir[Kaliteli Ucuz Olan].

MineBine

En iyi cevaplar
0
BatiHost Hic Birzaman Seni Mahgdur Etmez . Nitrado Otomatik Satıs Yapmıyor. Batihost'a 1 Ay Once Geldi[1 Ay Olmamıstır Belkide].Batihost Uzaktan Masaustu Veriyo.İstersen O Serveri HubDa Yapabılıyosun Nitradoda Farklı Farklı Alman Lazım [IP'yi Ogrendikleri Zaman Vay Haline(Gizlenebilirmi Bilmem)].Batihosta İstersen Ts3'e Muzik Bot Koyabilirsin Ama Nitradoda Ayrıca Alman Lzım.Farklar Daha Fazla. Bazen Nitradodnun CPanelde Hata Oluyo Restart-Stop Ws Yapmıyo.BatiHost'un CPanel'inde Bu Srounlarla Karsılasmadım. Ve Son Söz Olarak Herzaman Daha Fazla Özelligi Olan İyidir[Kaliteli Ucuz Olan].
BatıHost'ta hub nasıl yapıyorsun?

Krumb069

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
1
Ayrıca destek kısmıyla sohbet bile ediyorduk yani müşterileri ile çok ilgililer.[DOUBLEPOST=1433095367,1433095324][/DOUBLEPOST]

Alakası bile yok. Ben batıhosttan sunucu almıştım ve hala almayı düşünüyorum. Kötü yanlarını söyleyebilir misiniz?
3 GB sunucu almama rağmen Özelliklerde RAM:3 GB(Kullanılabilir: 1,5 GB) demesi
Bunu söylememize rağmen 3 GB o demeleri
Fiyatlar biraz kazık (nitradodan pahalı ram/fiyat a bakın)
Ama uzakmasaütü baya iyi

reisben55

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
3 GB sunucu almama rağmen Özelliklerde RAM:3 GB(Kullanılabilir: 1,5 GB) demesi
Bunu söylememize rağmen 3 GB o demeleri
Fiyatlar biraz kazık (nitradodan pahalı ram/fiyat a bakın)
Ama uzakmasaütü baya iyi
Sanırım siz windows uzak masaüstü kullandınız.
Ben linux a kurdurdum. Uzak masaüstü + sını silsede çok daha performanslı ve dengeli bir hale geliyor.
Aynı zamanda daha az ram harcadığı için ram de pek sıkıntı olmuyor.
Ftp den dosyaları atıp Putty den açıyorum o kadar :D

Krumb069

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
1
Sanırım siz windows uzak masaüstü kullandınız.
Ben linux a kurdurdum. Uzak masaüstü + sını silsede çok daha performanslı ve dengeli bir hale geliyor.
Aynı zamanda daha az ram harcadığı için ram de pek sıkıntı olmuyor.
Ftp den dosyaları atıp Putty den açıyorum o kadar :D
Linux/Windows diye bir şey seçmedik direk windows sunucu verdiler ?
Ama 1,5 GB RAM verdikleri için kesinlikle almam bir daha tavsiye de etmiyorum gidin Nitrado alın[DOUBLEPOST=1433256948,1433256901][/DOUBLEPOST]
Uzak masaüstü kaliteli ama BatıHost pahalı 60 kişi olduğuna bakmayın verilen ram 3 GB