Minecraft Sunucu Hosting - BatıHost mu? - Nitrado mu? -

Sunucu Hosting

• Nitrado

Kullanılan: 4 16.7%
  • BatıHost

Kullanılan: 20 83.3%

• Kullanılan toplam oy
    24

reisben55

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Linux/Windows diye bir şey seçmedik direk windows sunucu verdiler ?
Ama 1,5 GB RAM verdikleri için kesinlikle almam bir daha tavsiye de etmiyorum gidin Nitrado alın
Onu kurdururken ekstra not düştürerek yada sonradan destek isteği açarak değiştirtebiliyorsunuz.
O 1.5 gb ram olayında bir sıkıntı oluşmuş olabilir. Canlı destek ile konuşmayı denediniz mi ?[DOUBLEPOST=1433257060,1433257000][/DOUBLEPOST]
Ama 1,5 GB RAM verdikleri için kesinlikle almam bir daha tavsiye de etmiyorum gidin Nitrado alın[DOUBLEPOST=1433256948,1433256901][/DOUBLEPOST]
Uzak masaüstü kaliteli ama BatıHost pahalı 60 kişi olduğuna bakmayın verilen ram 3 GB
İşte ben o 3 gb ile Linux sunucuda 50 kişi faction 3 map + Boss vs. ile lagsız sunucu açmıştım.

iZeckGH

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ama 1,5 GB RAM verdikleri için kesinlikle almam bir daha tavsiye de etmiyorum gidin Nitrado alın[DOUBLEPOST=1433256948,1433256901][/DOUBLEPOST]
Uzak masaüstü kaliteli ama BatıHost pahalı 60 kişi olduğuna bakmayın verilen ram 3 GB
nıtradoda 1 gb rame 18 kısı sıgıyo[secılse 25 kısı felnda sıgar gıbı]. + sana bısı dıcem orda maxımum 60 dıyolar zatende 45-60 felan kısı sıgar dıyolar diyolar[ sen herzaman mınumum degerı one al bence]

Krumb069

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
1
nıtradoda 1 gb rame 18 kısı sıgıyo[secılse 25 kısı felnda sıgar gıbı]. + sana bısı dıcem orda maxımum 60 dıyolar zatende 45-60 felan kısı sıgar dıyolar diyolar[ sen herzaman mınumum degerı one al bence]
Sorun değer değil. Ucuz demişsin ucuz değil onu anlatmaya çalıştım
Onu kurdururken ekstra not düştürerek yada sonradan destek isteği açarak değiştirtebiliyorsunuz.
O 1.5 gb ram olayında bir sıkıntı oluşmuş olabilir. Canlı destek ile konuşmayı denediniz mi ?[DOUBLEPOST=1433257060,1433257000][/DOUBLEPOST]
İşte ben o 3 gb ile Linux sunucuda 50 kişi faction 3 map + Boss vs. ile lagsız sunucu açmıştım.
Bende 70 kişi açtım full çekti ama ping 200'ün altında değildi(Garip hiç sorun çıkmamıştı pingden dolayı)

reisben55

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sorun değer değil. Ucuz demişsin ucuz değil onu anlatmaya çalıştım

Bende 70 kişi açtım full çekti ama ping 200'ün altında değildi(Garip hiç sorun çıkmamıştı pingden dolayı)
Dediğim gibi lag yada ping sorunu yaşamadan açmış olduğum 50 idi.

batihost.com

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
@Krumb069 Selam, eğer ben 3gb aldım, burda 3 değil 1.5 gb yazıyor, bu nedir hesap verin. Çocuk mu kandiriyorsunuz deseydin sana hiç uzatmadan 6 gb verirdik. Çünkü bilirdik o gün gerekeni vermezsen bugün gelir adam buraya bunu yazar. Neyse bir daha alırsan telafi ederiz.

Krumb069

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
1
Söylediğimde 3 gb o orda öyle yazıyor kullanılabilire takmayın demiştiniz. Neyse görünene göre ihtiyacımız da yokmuş sunucuda lag veya ping sorunu çıkmamış.tı

batihost.com

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
3 gb sunucuda 2650mb gibi bir kullanım olur. Senin sunucuda bir problem olmuş anlaşılan. Keşke bize biraz daha baskı yapsaydın. Bak ben çok ciddiyimdir sizi forumlar da ifşa ederim. Her konuya yazarım deseydin sana bir üç daha verirdik. [emoji1]

Krumb069

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
1
3 gb sunucuda 2650mb gibi bir kullanım olur. Senin sunucuda bir problem olmuş anlaşılan. Keşke bize biraz daha baskı yapsaydın. Bak ben çok ciddiyimdir sizi forumlar da ifşa ederim. Her konuya yazarım deseydin sana bir üç daha verirdik. [emoji1]
Bu arada sunucu ilk aldığımıza 60 kişilikti sonra bakım oldu 70'e çıkardınız (sebebi bilmiyorum :D)

reisben55

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ben konuya bir kez daha "Güncel !" yazmak için geldim.
Şimdi çıkıyorum siz devam edin :D

FurkanYLMZ

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Nitrado eskisine göre çok iyi, ilgililer, ayrıca daha iyi hizmet sunuluyor artık. Kullanmayi bilene guzel.

GT-I8160 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi