Rosenrot
LAGOMORPHA
- En iyi cevaplar
- 0
şuanda 3 normal 2 de özel istek var birde kendi scriptim var arada kaynayabiliyorben sanırım 2 sayfa önce senden bir minigames istemiştim hala bekliyorum..
şuanda 3 normal 2 de özel istek var birde kendi scriptim var arada kaynayabiliyorben sanırım 2 sayfa önce senden bir minigames istemiştim hala bekliyorum..
az buz bir şey değilde attıktan sonrada aynı şeyi dedin yani hani bekliyoruz hocam haberin olsun.şuanda 3 normal 2 de özel istek var birde kendi scriptim var arada kaynayabiliyorve istediğin şey minigame az buz bir şey değil
![]()
variablelerini aciklarsan yaparim öyle yazip koymussun1. olarak:
her 2 saniyede bir {yeni.gelenler::*} içinde bulunan kişilere 0.2 hasar verecek aslında basitti ama unuttum [emoji14]
2.olarak oyuncu eğer {yeni.bloklar::*} içindeki kayıtlı bloklarda yürüyorsa 0.3 hasar versin böyle bir şey olur mu bilmem ama![]()
ve son olarak eğer oyuncunun 4 blok çevresinde {yeni.gelenler::*} içinde kayıtlı kişilerden biri varsa oyuncu ölsün böyle bir şey yapabilir misin
Şimdiden teşekkür ederim
ikinciyi yaptım sağol fakat 1. ve 3. şu şekilde olacak:variablelerini aciklarsan yaparim öyle yazip koymussun
every 0.5 seconds:
loop all players:
loop all players in radius 4 around loop-player1:
{okcarpti.%loop-player%} is true
kill loop-player
on projectile hit:
loop all players in radius 1 around projectile:
set {okcarpti.%loop-player%} to true
delete projectile
every 2 seconds:
loop all players:
{okcarpti.%loop-player%} is true:
damage loop-player by 0.2 hearts
ilk loopta multiple loop hatasi verebilir test etmedim sen test et cozeriz
çok teşekkür ederim fakat konsolda şöyle bir hata veriyor:Kod:every 0.5 seconds: loop all players: loop all players in radius 4 around loop-player1: {okcarpti.%loop-player%} is true kill loop-player on projectile hit: loop all players in radius 1 around projectile: set {okcarpti.%loop-player%} to true delete projectile every 2 seconds: loop all players: {okcarpti.%loop-player%} is true: damage loop-player by 0.2 hearts ilk loopta multiple loop hatasi verebilir test etmedim sen test et cozeriz
en kotu olduğum konudan istedinçok teşekkür ederim fakat konsolda şöyle bir hata veriyor:
"radius 4 around loop-player1 is not a world"
every 0.5 seconds:
loop all players:
loop all players in radius 4 around loop-player:
{okcarpti.%loop-player%} is true
kill loop-player2
en kotu olduğum konudan istedin
bi türlu doğru dürüst calistiramadim loops in loops'u
bide boyle dene olmazsa başka yolda varKod:every 0.5 seconds: loop all players: loop all players in radius 4 around loop-player: {okcarpti.%loop-player%} is true kill loop-player2
Aynı hatayı tekrarladı bence bunu geçelimKod:loop all players: loop-player is alive
şunu eklesene altina galiba loop-playeri belirtmemizi istiyor
mantıklıKod:On damage: projectile is an arrow: set {okcarpti.%victim%} to true while {okcarpti.%victim%} is true: damage victim by 1 hearts wait 2 seconds
Bi yay ile birine ates et gene ayni etkiyi verecektir listeye eklemeye hic gerek yok
rica ederimmantıklıeyvallah yarım saattir niye deniyorsam 1. ye de alternatif bir yol buldum diğerlerine yardım ettiğin kodları gezerken eyvallah
![]()
hala bekliom atmadın dsansina hazirda vardi