skript ile mumkunmu bilemiyorumBiraz zorlayım seni şu an tek başıma yaptığım için herşeye yetişemiyorumTüm online oyuncular kafa şeklinde chest menude gözükecek örneğin ABC nickli oyuncuya tıkladığında /deneme kodu aktif edilcek
![]()
Önceki sunucumda yapmıştık biz yapamıcaksan sorun degil yaparim bi araskript ile mumkunmu bilemiyorum
hadi yaa kafalari cheste nasi formatladiniz ve her joinde yenilenmesi gerekirÖnceki sunucumda yapmıştık biz yapamıcaksan sorun degil yaparim bi ara![]()
Chesti açınca oyuncuları loopluyorduk ender yapmıştı onudahadi yaa kafalari cheste nasi formatladiniz ve her joinde yenilenmesi gerekir
önceki sunucumda yapmistim dedinBitirince atarım
O dosyalar silindi yeniden yapıcam ondan istedim zaten yoksa copy paste yapardımönceki sunucumda yapmistim dedin
tamam mantigini anlat ben yapayimO dosyalar silindi yeniden yapıcam ondan istedim zaten yoksa copy paste yapardım![]()
boss barı hallettim fişeğin kodunu sole yeterfişek yapilir ama bossbari ne için istityorsun şey icinmi kill attiginda yukarda komboyumu yazsin ses biraz zor ayri resource bağlamak gerekir
boss barı skript ilemi yaptınız?boss barı hallettim fişeğin kodunu sole yeter
boss barı hallettim fişeğin kodunu sole yeter
launch [tip] firework colored [renk] at [lokasyon] timed [sayi-integer]
command /fisek:
trigger:
launch ball large firework colored red at player timed 1
on first join:örnekKod:launch [tip] firework colored [renk] at [lokasyon] timed [sayi-integer]
Kod:command /fisek: trigger: launch ball large firework colored red at player timed 1
evetboss barı skript ilemi yaptınız?