İlk Yaptığım Skript ! |Duyuru Skripti|

zRedDragon

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
İçerik Alıntı Denildiği İçin zRedDragon Tarafından Silinmiştir.

Son düzenleme:

Altikardes

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bu ne şimdi? adam sunucurestart yazıp 2 saat uğraşacağına,reload yazar daha kısa.1 komut başka komudu çalıştırıyor bu nedir.

zRedDragon

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
İlk Kez Skript Yazışım ve Şunu Belirteyim NarutoRPG2 Senden Kopya Çekmedim.LegendWH Özelden Bu Gün Bana Ders Veriyordu Ona Bakarak Yaptım .s

zRedDragon

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Madem Alıntı Diyorsunuz Konu İçeriğini Siliyorum Kavga Oluşmadan.Ama Şunu Söyleyeyim Senin Skriptine Bakmadım Bile.[DOUBLEPOST=1433422529,1433422417][/DOUBLEPOST]Hem Benimki Hatalı Çıktı Bazı Yerleri Hem Eksik Hemde Yanlış Yazmışım Hem Ben İlk Defa Skript Yazıyorum.Üstüme Gelmeyin :/

zRedDragon

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ben Copy Paste Yapmadım Bunu Anlayın.Tamamen Kendim Yazdım Burda Gelip Şimdide Kavga Başlatma Çabasında İseniz Sayfa Kapatma Butonu Orda Duruyor.Ona Basın Gidin Burdada Beni Sinir Etmeyin !:sinirli:[DOUBLEPOST=1433429622,1433429475][/DOUBLEPOST]Hem Bu Gün Senin Skriptini İlk Defa Görüyorum Nerden Kopya Edebilirim ki ? Paylaşmamışsın bir şey Etmemişsin.Ha Paylaşsaydın Ardından Alıntı Deseydin Alıntı Olduğunu Düşünmen Normaldi Ama Sen Daha Hiç Bişi Paylaşmamışsın ve Gelip Bana Çamur Atıyorsun.Hem Ben Senin Skriptini İlk Defa Görüyorum ve Çamur Atma Nedenini Anlayamıyorum.[DOUBLEPOST=1433430080][/DOUBLEPOST]Hem Sen Skriptini Forumdaki hiçbir Kişiye Tanıtmamışsan Göstermemişsen Copy Paste Yapmam İmkansız.Bi Gün Böyle Bir Şey Senin Başına Gelince Görüceksin.

likecraft

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
bende bi tane yazdım da, &2 // <green> fln çalışmıyor. renkli yapamıyorsun duyuruyu. yaparsan sadece tek renk olyr ^^

zRedDragon

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
.s .s Skripti Yeniden Yazdım Şimdi NarutoRPG2 Beyefendi Gelip Çamur Atıcak Diye Korkuyorum ve Tamamen Kendim Yazmış Olmama Rağmen 2. Seferdede Gelip Çamur Buluyacak Konuyu .s .s

DarkStorm

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Anlamadığım skriptte belli eventler,belli conditionslar var ve belli değerler üzerinden yazılıyor.Şimdi ben Rosenrot a gidip benim kullandığım eventi kullanmışsın mı diyeyim :D Skript fazla geniş bir alan değil en nihayetinde -ki bu kelimeyi ilk defa kullanıyorum- senin yaptığın bir skript bir yerde başkasınınkine mecburen benzeyecektir.
Dipnot: Etiket konusunda ise Rosenrot aklıma ilk sen geldin :)