Minecraft 1.9'da neler gelecek

son_savasci

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Valla ben Battlegear Moduyla idare ediyorum sıkıntı yohhhhh :D[DOUBLEPOST=1433341837,1433341648][/DOUBLEPOST]
Windows'un 8 de 10 a geçtiği gibi bu güncellemeninde Minecraft 1.8 den Minecraft 2.0 a atlaması lazım.
1.8 ne isteneni karşıladı nede adam akıllı kullanıldı.
Çok haklısın. Ama 2.0 a geçene kadar bi 500 snapshop 50 update gelir

Aslına bakarsan ben hala 1.8 e alışamadım :D
Şimdi 1.9 gelecek garip geliyor :D
O herkesde oluyor o sürüme alışığız ondan geçiş yapamıyoruz

reisben55

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Valla ben Battlegear Moduyla idare ediyorum sıkıntı yohhhhh :D[DOUBLEPOST=1433341837,1433341648][/DOUBLEPOST]
Çok haklısın. Ama 2.0 a geçene kadar bi 500 snapshop 50 update gelir

O herkesde oluyor o sürüme alışığız ondan geçiş yapamıyoruz
Biraz zorlayalım olucak inşallah :D

lauwwie

Marangoz
En iyi cevaplar
0
neden 1.8 geçmediler söyleyimmi çünkü çoğu türkler hilesiz minecraft oynamıyor ve server kuranlarda fazla oyuncu istiyolar oyüzden 1.7

son_savasci

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Biraz zorlayalım olucak inşallah :D
Valla kardeş ben anket hazırladım. 5 milyon oy gelirse mojanga göndericem. Burdan konuştuklarımızdan haberdar değiller. Eğer anket bayaa bi oy toplarsa Seve seve yapacaklar çünkü oyuncuların isteğine göre hareket edecekler[DOUBLEPOST=1433404446,1433403149][/DOUBLEPOST]
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

lauwwie

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Önceden belli bir yaş arası oyuncular "minecraft uçma hilesi" yazınca 1.7 için hackler çıakrdı .
Şimdi 1.8
Buda bu olayın çoktan bittiğini gösteriyor :D
ama kendini bilmezler hile denen o şeyi tüm sürümlerde yapıyolar ve minecraft artık türklerle oynanmaz anlamına geliyor.

Teariel

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
beyler gelicek yenilikler yeni bir creeper türü.kılıçla blok kırılamıyacak.boss the endde bulunacak.