Krumb069
Nether Yerlisi
- En iyi cevaplar
- 1
2 yıl sonra 1.9 a geçerlerİyi güzelde Türkiye de sunucular daha 1.8 e geçmedi.
Acaba direk 1.9 mu yapcaklar![]()
2 yıl sonra 1.9 a geçerlerİyi güzelde Türkiye de sunucular daha 1.8 e geçmedi.
Acaba direk 1.9 mu yapcaklar![]()
Aslına bakarsan ben hala 1.8 e alışamadımWindows'un 8 de 10 a geçtiği gibi bu güncellemeninde Minecraft 1.8 den Minecraft 2.0 a atlaması lazım.
1.8 ne isteneni karşıladı nede adam akıllı kullanıldı.
Çok haklısın. Ama 2.0 a geçene kadar bi 500 snapshop 50 update gelirWindows'un 8 de 10 a geçtiği gibi bu güncellemeninde Minecraft 1.8 den Minecraft 2.0 a atlaması lazım.
1.8 ne isteneni karşıladı nede adam akıllı kullanıldı.
O herkesde oluyor o sürüme alışığız ondan geçiş yapamıyoruzAslına bakarsan ben hala 1.8 e alışamadım
Şimdi 1.9 gelecek garip geliyor![]()
Biraz zorlayalım olucak inşallahValla ben Battlegear Moduyla idare ediyorum sıkıntı yohhhhh[DOUBLEPOST=1433341837,1433341648][/DOUBLEPOST]
Çok haklısın. Ama 2.0 a geçene kadar bi 500 snapshop 50 update gelir
O herkesde oluyor o sürüme alışığız ondan geçiş yapamıyoruz
Valla kardeş ben anket hazırladım. 5 milyon oy gelirse mojanga göndericem. Burdan konuştuklarımızdan haberdar değiller. Eğer anket bayaa bi oy toplarsa Seve seve yapacaklar çünkü oyuncuların isteğine göre hareket edecekler[DOUBLEPOST=1433404446,1433403149][/DOUBLEPOST]Biraz zorlayalım olucak inşallah![]()
1.8 için de hack çoookneden 1.8 geçmediler söyleyimmi çünkü çoğu türkler hilesiz minecraft oynamıyor ve server kuranlarda fazla oyuncu istiyolar oyüzden 1.7
çok ama 1.7 kadar değil1.8 için de hack çoook![]()
Önceden belli bir yaş arası oyuncular "minecraft uçma hilesi" yazınca 1.7 için hackler çıakrdı .çok ama 1.7 kadar değil
ama kendini bilmezler hile denen o şeyi tüm sürümlerde yapıyolar ve minecraft artık türklerle oynanmaz anlamına geliyor.Önceden belli bir yaş arası oyuncular "minecraft uçma hilesi" yazınca 1.7 için hackler çıakrdı .
Şimdi 1.8
Buda bu olayın çoktan bittiğini gösteriyor![]()
1.8 için ne süper hackler çıktı bi bilsençok ama 1.7 kadar değil
Ama ben pek çoğunu engelledim yeyyy1.8 için ne süper hackler çıktı bi bilsen![]()
vardı ama hiçbir sekilde alınamıyordu texturepackle uğraştıysan items kısmında quiver diye bi item varQuiver adlı item eskiden vardı zaten (yada yoktu veya daha öncede kaldırılmıştı hatırlamıyorum)