[Redstone Yardım] Boss öldüğünde Siyah Yün Verme ve Spawna tpleme

Skrillox

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Evet arkadaşlar başlıkta olduğu gibi bir boss yarattım ve öldüğünde bütün oyuncuları spawna gönderme ve birine siyah yün vermesini istiyorum.Yardım edebilirmisiniz ?

BOSS'UN KODU
Kod:
/summon Zombie 237 42 164 {Equipment:[{id:diamond_sword,tag:{Unbreakable:1,ench:[{id:18,lvl:2},{id:20,lvl:2},{id:19,lvl:2},{id:21,lvl:2},{id:16,lvl:2},{id:17,lvl:2},{id:34,lvl:2}]}},{id:diamond_boots},{id:diamond_leggings},{id:diamond_chestplate},{id:diamond_helmet}],CustomName:Boss,CustomNameVisible:1,Attributes:[{Name:generic.maxHealth,Base:50},{Name:generic.movementSpeed,Base:0.3},{Name:generic.attackDamage,Base:2},{Name:generic.knockbackResistance,Base:5}]}

Enfalx

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Öncelikle bossa bir isim ver ve testfor komudu ile bossun yaşayıp yaşamadığını kontrol et.Redstone comparator ile bir sinyal oluştur ve setblock komuduna bağla.Setblock komudu sürekli redstone block oluşturacak ve testfordan sonra comparator ile bağladığın 2. komut bloğu da o bölgeyi air yapacak(silecek).Boss öldükten sonra testfor bossu algılayamayınca sinyal vermeyi kesecek ve setblock clocku da duracak(redstone bloğu olduğu yerde kalacak.).Ve redstone bloğunun aktif ettiği 3. komut bloğu da oyuncuları spawna ışınlayacak(testfor komudunu da bir clocka bağlamanı öneririm.).

Skrillox

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Öncelikle bossa bir isim ver ve testfor komudu ile bossun yaşayıp yaşamadığını kontrol et.Redstone comparator ile bir sinyal oluştur ve setblock komuduna bağla.Setblock komudu sürekli redstone block oluşturacak ve testfordan sonra comparator ile bağladığın 2. komut bloğu da o bölgeyi air yapacak(silecek).Boss öldükten sonra testfor bossu algılayamayınca sinyal vermeyi kesecek ve setblock clocku da duracak(redstone bloğu olduğu yerde kalacak.).Ve redstone bloğunun aktif ettiği 3. komut bloğu da oyuncuları spawna ışınlayacak(testfor komudunu da bir clocka bağlamanı öneririm.).
What ?