Epistomoloji
Lapis Toplayıcısı
- En iyi cevaplar
- 0
Kaldırır dedim uzatmaya gerek yok ya :/
Ehm.Windows 10 çıkmadımı? Terket burayı kardeşimWindows 10 çıkmadı ki !?
Temmuzun sonunda çıkması lazım..
Deneme sürümü ama yinede windows 10 olarak kalıyor pc değilmi?Ücretsiz deneme sürümleri bunlar, orjinal değil yani.
Ehm.Windows 10 çıkmadımı? Terket burayı kardeşimwindows.com a gir. Ayrıntılar orda.Ücretsiz sürümü sunuldu. Temmuza kadar ücretsiz* [KONU KİLİT]
@craft_man konuyu kilitle plz
Evet rezerveyi kasdediyorum.İyide sonsuza kadar kalmıcakmı yani win 10Git indir o zaman. Şu an sadece rezerve edilebiliyor, daha piyasaya sürülmedi...
Sen şimdi rezerve ediyosun, 31 Temmuzda mı ne çıkacak, o zman indiriyor ve kuruyorsun. Sonra sonsuza kadar senin.[DOUBLEPOST=1433666956][/DOUBLEPOST]---Evet rezerveyi kasdediyorum.İyide sonsuza kadar kalmıcakmı yani win 10![]()
Diyorum ki Win10 daha çıkmadı.E tamam işte.Kaldırıuyor.Sonsuza kadar benim sen neyin kafasındasın?Get windows 10 u da biliyorum merak etme ._. Sonsuza kadar benimse no problem benim için![]()
Neyse
Akşam yüklerim çökerse laptopum var .s.s. Ama kafam uçar .s.s
Rezerversi çıktı işteonu diyorum ._. Rezerve edceğim-Diyorum ki Win10 daha çıkmadı.
Bu mesajına binâyen söyledim:
Rezerve önceden ayırmak oluyor.Rezerversi çıktı işteonu diyorum ._. Rezerve edceğim-
Rezerve ne bilmiyorum*![]()
Bu mu sıkıntı, benim 8Gb ram var, ve şu an sadece mozilla açık, %28 kullanıyor.Ram in sıkıntı Bilgisayar boştayken ram kullanımına bak.
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Adamın Ramı 2 gbBu mu sıkıntı, benim 8Gb ram var, ve şu an sadece mozilla açık, %28 kullanıyor.