abdullah2323
BOZKURT
- En iyi cevaplar
- 0
bolmedim ztn .s .sLütfen bazı şeyleri birbirine karıştırma; Türkiye'yi bölmeye çalışan şey PKK dır. PKK nın çoğunu Kürtler oluşturur ama Kürtlerin çoğu PKK lı değildir !!!
bolmedim ztn .s .sLütfen bazı şeyleri birbirine karıştırma; Türkiye'yi bölmeye çalışan şey PKK dır. PKK nın çoğunu Kürtler oluşturur ama Kürtlerin çoğu PKK lı değildir !!!
Rus sunucusu + hitler nicki = GGRus sunucusu + sovyet marşları + Soviet nicki. gg
Gruplu olduğunu söylemiş yalnız, bilerek yapılan bir şeyGusül alınca ben. (Temsili)
Bilgisayarım not defteri açarken kasıyor .dNasıl bir oyunsa- Düzelteyim, nasıl bir bilgisayarım varsa Agar.io Türk serverına girdiğim anda overlag yapıp çöktü
O zamandan beri 4 gündür oyunu görünce irkiliyorum![]()
Bilgisayarım 8.5 yıllık, açıldıktan 15 dakika sonra çalışmaya başlıyor .dBilgisayarım not defteri açarken kasıyor .d
9 yıllık benimkiBilgisayarım 8.5 yıllık, açıldıktan 15 dakika sonra çalışmaya başlıyor .d
Format işlemiyo bize artık. Üzücü.9 yıllık benimkikaspersky yüklemiştim bir kere bilgisayar bir daha açılmadı. Sonuç format.
Erken daha ya. 7 yaşındaki kardeşim film izliyor .dFormat işlemiyo bize artık. Üzücü.
*Yatmaya gidiyor*
*İyi geceler*
*Cinler yesin sizi good night*
Annem zorlamasa ben de yatmam ama bbErken daha ya. 7 yaşındaki kardeşim film izliyor .d
*saati daha yeni farketti*
Bizim evde 2002 lik var, işlemcisi çok eski hatırlamıyorum; çocukluğum onunla geçmiştiBilgisayarım 8.5 yıllık, açıldıktan 15 dakika sonra çalışmaya başlıyor .d
Bizim bilgisayar zamanının en iyilerindendi, bir milyara almıştık sonra bir yıl geçti bir baktık kazık sokmuşlarBizim evde 2002 lik var, işlemcisi çok eski hatırlamıyorum; çocukluğum onunla geçmiştiŞimdiyse hurdada ;(
Takımlı modda tanımadığım biriyle yaptım. Yani olaylar doğaçlama gelişti.Gruplu olduğunu söylemiş yalnız, bilerek yapılan bir şey![]()
*Temsili yazdığnı sonradan gördü*![]()
Gökyüzünden ışık gelse şeçilmiş kişi olarak Dünya çapında haber olursun, o ne şans öyleTakımlı modda tanımadığım biriyle yaptım. Yani olaylar doğaçlama gelişti.