CrafterMan24
Arduino is my life :C
- En iyi cevaplar
- 0
Ücretsiz olacak, amacım kar etmek değil.Eger bu hile korumasi olayi olursa parali olsa bile acicak olacagim serverin icin direk alirdim hadi bakalim insallah olur ve arkadas yapabilir ...
Ücretsiz olacak, amacım kar etmek değil.Eger bu hile korumasi olayi olursa parali olsa bile acicak olacagim serverin icin direk alirdim hadi bakalim insallah olur ve arkadas yapabilir ...
Yurt bilgisayarındayım vede video izleyemiyorum.İsteyene 1.8 isteyen 1.7 yapmayı düşünüyorum, her ikisi için de ayrı ayrı mcp decompile ettim sorun yok.
Videoma baktıysan, orada 1.8 kullandığımı fark etmişsindir.
Java dan iyi anlayan biri bu sistemi decompile edip anladıktan sonra kendine bir hacked client yazmadan %100 olarak engellemeyi sağlayacak bir yöntemden bahsediyoruzHiçbir hile %100 kapatılamaz.İlla ki ona alternatif hile çıkartılır çıkmasa bile 100 de 0 ihtimalle tamamen kapatabilirsin
İndiriyorlar vallaha 500 e yakın kişide sonoyuncu client kurmuşSadece Ego İçin Hile Açıp Dolaşan V3led Kitleden Kurtulmanın Pek İmkanı Olmadığı İçin Ve Bir Sunucu İçin Client İndirmeyeceklerinden Dolayı
Tabikide Kırmızı Çizgiden Sonra Pvp Açık Olmayan Bir Sunucu Açmak
Ortalama 2K Oyuncusu Olan Bir Sunucuda İndiren Kitle Olabilir Belki İmkanı Falan Olduğu İçin Türkiyede Sayılı Sunuculardan Biriİndiriyorlar vallaha 500 e yakın kişide sonoyuncu client kurmuş
Bakın anlamıyorsunuz , bir sunucu için client indirmezler diyorsunuz.Sadece Ego İçin Hile Açıp Dolaşan V3led Kitleden Kurtulmanın Pek İmkanı Olmadığı İçin Ve Bir Sunucu İçin Client İndirmeyeceklerinden Dolayı
Tabikide Kırmızı Çizgiden Sonra Pvp Açık Olmayan Bir Sunucu Açmak
Bu Kadar Basit Şey Değil BuBakın anlamıyorsunuz , bir sunucu için client indirmezler diyorsunuz.
Ne yapıcaksınız biliyormusunuz ?
Sunucuya girişte mesajta "Sunucumuza Giris Yapabilmek Icin Ozel Clienti Indirmelisiniz. Ayrintili Bilgi : blabla.com" yazıcaksınız.
Sitede ise ana sayfaya direk siteye girdiklerinde çıkan yere Client olayını yazıcaksınız , birda kolay indirme linki koyucaksınız.
Bu yukarıdaki gibi kolay erişim + %100 hacksiz + antihacklerin yaptığı lagın olmadığı bir sunucu için kim indirmez ?
Belki sen böyle düşünüyorsun.Bu Kadar Basit Şey Değil Bu
Ve Çoğu Kitle Hile Kullandığı İçin Hilesiz Bir Sunucuda Oynamak İstemeyecekler
Her Sunucu İçin Farklı Client İndirmen Gerekecek Bu Ne Demek Biliyormusun ? Sanırsam Hiç Mmo Oyun Oynamadın Mmo Oyunlarda Pvp Mantığı Gibi Her Sunucuya Farklı Patch Atmak Gibi Bir ortama Dönecek Demek Kısacası 10 Sunucu İçin 10 Client İndirecek Gereksiz Yere İş Çıkacak
İsterse Göürp Görebileceğim En Güzel Sunucu Olsun Sırf Onun İçin Client İndirmem 1.7.9 veya 1.8 Sunucuya Girmek İçin Profil Değiştirmeye Üşendiğimden Sadece O An Laucnherde Hangi Profil Varsa O Sunucuya Giren Biri Olarak Bana Göre Değil
Herkesin Düşüncesi Farklıdır Boyut Bakımından Bir Önemi Yok İsterse 1byte Olsun Düşüncem DeğişmezBelki sen böyle düşünüyorsun.
fakat ben eğer bana hack olmayan bir oyun vadediliyorsa 1 gb lik client i de indiririm.