Minecraft'ta hileleri az önce %100 olarak engelledim!

umut_

┌────────────┐ [ 1881 - 193∞ ] └────────────┘
En iyi cevaplar
0
Sen bilirsin elbet ancak bence oldukça iyi bir çalışma sonlanmasını bekliyorum :D
Çalışmaya bir şey Demiyorum Güzel Bir Girişim Fakat Çoğu Kitleye Göre Tutmayacak bir şey Sunucularda Çok Fazla Oyuncu Kaybeden Olacak Daha Siteden Kayıt Olma İşini Yapamayan Varken Böyle bir şey Normal Değil :S

reisben55

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Çalışmaya bir şey Demiyorum Güzel Bir Girişim Fakat Çoğu Kitleye Göre Tutmayacak bir şey Sunucularda Çok Fazla Oyuncu Kaybeden Olacak Daha Siteden Kayıt Olma İşini Yapamayan Varken Böyle bir şey Normal Değil :S
Bence tutar.
vede dediğim gibi "Bence"

IRFN

Sonoyuncu.Network
En iyi cevaplar
0
Merhaba, malesef protokol numarası ile çözebileceğiniz bir iş değil. Protokol numarasını ne yaparsanız yapın, sizin clientin içerisinden o protokol numarasını alır, herhangi bir hileli clientin içerisine gömerim. Bunu max 15 dakikada yapabileceğime de garanti veririm. Bizim oyuncularımızın kafası nasıl çalışıyor ben halen anlamış değilim. O kadar güvenlik önlemine rağmen ne yapıp edip bir şekilde bug bulup hile yapabiliyorlar. Uzman bir ekiple her türlü açığın düşünülüp kapatılması lazım hile koruması için.

CrafterMan24

Arduino is my life :C
En iyi cevaplar
0
Merhaba, malesef protokol numarası ile çözebileceğiniz bir iş değil. Protokol numarasını ne yaparsanız yapın, sizin clientin içerisinden o protokol numarasını alır, herhangi bir hileli clientin içerisine gömerim. Bunu max 15 dakikada yapabileceğime de garanti veririm. Bizim oyuncularımızın kafası nasıl çalışıyor ben halen anlamış değilim. O kadar güvenlik önlemine rağmen ne yapıp edip bir şekilde bug bulup hile yapabiliyorlar. Uzman bir ekiple her türlü açığın düşünülüp kapatılması lazım hile koruması için.
Bu konuda tamamen haklısın. Zaten dediğim gibi, sadece protokol numarasından ibaret değil sistem. Evet, ben de zaten java konusundaki bilginle, 15 dakikada gömebileceğine eminim. Ancak, sadece ego tatmin etmek için bu işi yapan çoğu kişi, bu sistemi kıramayacak.

umut_

┌────────────┐ [ 1881 - 193∞ ] └────────────┘
En iyi cevaplar
0
Ben O Kadar Diyorum Pvp Kapatın Hileden Kurtulun Diye Anlamıyorlar :p

reisben55

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
SonOyuncu hacklerden kurtulmak için bir Launcher yazdı. Başta sorunları olduysada işe yaradı gibi.
Oyuncu kayıpları oldu ama en azından hacklerden kurtulduk :D

Belki bir client bunu tam yapamaz ancak en azından hiçbir şey bilmeyip indirdiği hackle ego kasanlardan kurtulmuş oluruz :D

CrafterMan24

En iyi cevaplar
0
SonOyuncu hacklerden kurtulmak için bir Launcher yazdı. Başta sorunları olduysada işe yaradı gibi.
Oyuncu kayıpları oldu ama en azından hacklerden kurtulduk :D

Belki bir client bunu tam yapamaz ancak en azından hiçbir şey bilmeyip indirdiği hackle ego kasanlardan kurtulmuş oluruz :D
Bence, bunu bir launcher de tam yapamaz. Ama, launcher ve clientin birleşiminde, kırana helal olsun diyebiliriz :/

IRFN

Sonoyuncu.Network
En iyi cevaplar
0
Launcher her girişte clienti baştan indiripte giriyor :D
Her girişte baştan indirmiyor, clientin değiştirilmiş olup olmadığını kontrol ediyor. Değiştirilmiş ise baştan indiriyor. Oyunu başlatma aşamasında kontrol ettiği için, değiştirilip hile açılması mümkün değil. Paralel launcher ile ilkin girenler oldu, onu da düzelttik. Şu an sistematik bir şekilde hile koruması aktif durumda. İleride neler olacağı belli değil, ancak şu an hilesiz bir oyun sunduğumuz kesindir.

reisben55

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Her girişte baştan indirmiyor, clientin değiştirilmiş olup olmadığını kontrol ediyor. Değiştirilmiş ise baştan indiriyor. Oyunu başlatma aşamasında kontrol ettiği için, değiştirilip hile açılması mümkün değil. Paralel launcher ile ilkin girenler oldu, onu da düzelttik. Şu an sistematik bir şekilde hile koruması aktif durumda. İleride neler olacağı belli değil, ancak şu an hilesiz bir oyun sunduğumuz kesindir.
Bende her seferinde baştan indiriyor ama hiçbirşey değiştirdiğim yok neden acaba :D

Birde dün bir adamda noKnockback vardı 3 defa okla vurdum 2 defada kılıçla ama tık yoktu.

CrafterMan24

En iyi cevaplar
0
@IRFN bende diyorum sonoyuncudaki bu düşüş ne :D bugün bi bakim dedim normal clientden girmiyo hileye son oyuncuda son vermişsiniz :D
Artık konuda Sonoyuncu hakkındaki tüm mesajları rapor edeceğim bir mesaj daha gelirse, burası client tanıtımı için, sunucu reklamı veya Sonoyuncu destek forumluğu için değil.

CeapLinCess

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Aradan baya sure gecti ama bu projeyi bitirebildinizmi acaba ? Client konusunu server acicamda denemek isterim orada ...