Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
şimdi hava atıyor gibi olmasın ama 8. sınıf notlarım B)
Gördüğünüz gibi hepsi 100
matematik 3. sınava özellikle dikkat çekiyorum.
Adam -veya kadın- görevini yapıyor sadece. Eğer getirmemişsen G girmeli tabii ki. Yani buna herhangi bir tepki vermek saçma olur. Mesela 9. sınıftayım, 49.80'den kalan arkadaşım var. Kimseye havadan sudan not verilemez. Şu andaki tepkinin sebebi insanların kolaya alıştırılmasıdır. Bu da fazla vahim bir durum.pislik ya :'( belge alamıyorum sayesinde.Normalde 97 , ,bilmem kaçla takdir alacaktım
Haklısın ama işini yapan öğretmenlerin dışında salak olan tiplerde var mesela kuzenimin hocası sınıfdakiler susmuyo diye herkesin notunu 15 girmiş. Ne yazıkki öğretmen olmak için sınavdan yüksek not alman yetiyo; hiçbir şekilde karakterine, öğrenciye ders anlatış biçimine bakılmıyo. Ben %100 eminimki nice öğrenciler salak hocaların salaklıklarıyla okuldan/dersten soğumuşturAdam -veya kadın- görevini yapıyor sadece. Eğer getirmemişsen G girmeli tabii ki. Yani buna herhangi bir tepki vermek saçma olur. Mesela 9. sınıftayım, 49.80'den kalan arkadaşım var. Kimseye havadan sudan not verilemez. Şu andaki tepkinin sebebi insanların kolaya alıştırılmasıdır. Bu da fazla vahim bir durum.
Kötü bir şey söylemiyorum, hakaret falan da etmiyorum. Sadece eleştiriyorum, yanlış anlaşılmasın.
Evet bu konuda haklısın, fakat bu konudaki duruma düşmek için öğretmenin görevini kötü yapması yetmez. Buradaki G harfi getirmedi/girmedi anlamındadır. Yani bir şey getirilmemiş ki G girilmiş, mesela benim tarih dersi projem de G olarak girildi. Suç tamamen öğrencide.Haklısın ama işini yapan öğretmenlerin dışında salak olan tiplerde var mesela kuzenimin hocası sınıfdakiler susmuyo diye herkesin notunu 15 girmiş. Ne yazıkki öğretmen olmak için sınavdan yüksek not alman yetiyo; hiçbir şekilde karakterine, öğrenciye ders anlatış biçimine bakılmıyo. Ben %100 eminimki nice öğrenciler salak hocaların salaklıklarıyla okuldan/dersten soğumuştur![]()
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
şimdi hava atıyor gibi olmasın ama 8. sınıf notlarım B)
Gördüğünüz gibi hepsi 100
matematik 3. sınava özellikle dikkat çekiyorum.
öğeyi denetleme yoh.![]()
Gel Öğeyi denetlemeden gelsene hadi gel !
Ben 8 . sınıfım ve bu sene gidiyoruz.Dersin adı : resim ve hiç yeteneğim yok biraz hoşgörü göstermesini isterdim[DOUBLEPOST=1433771931,1433771875][/DOUBLEPOST]Adam -veya kadın- görevini yapıyor sadece. Eğer getirmemişsen G girmeli tabii ki. Yani buna herhangi bir tepki vermek saçma olur. Mesela 9. sınıftayım, 49.80'den kalan arkadaşım var. Kimseye havadan sudan not verilemez. Şu andaki tepkinin sebebi insanların kolaya alıştırılmasıdır. Bu da fazla vahim bir durum.
Kötü bir şey söylemiyorum, hakaret falan da etmiyorum. Sadece eleştiriyorum, yanlış anlaşılmasın.
-2 kanka :Bg = -3 oluyor
8. sınıfa gidiyorum yani seneye yokum 1 kere bile müfettiş gelmedi zaten seneye lisedeyim.Yani konuşsam bi bir şey yapabilir mi şu saatten sonragetirmediysen yapıcak bir şey yok mecburen g yazmak zorunda ilk sınavdan 100 alsan 2.gelmesen bile mecburen yazması lazım yarın bir gün müfettiş gelince yıllık planı felan inceler sorar bu çocuk niye getirmediği halde g girilmemiş diye öğretmenin başı belaya girer dersi sevmesen bile gene karala bir şey getir 0 almaktansa 20 almak bile iyi inan ki bazı öğretmenler öğrenci bırakmamak için çabalıyor ama öğrenci sorumluluğun ne olduğunun farkına varamayınca öğretmenin elinden gelen bir şey olmuyor