Saçınızın Uzunluğu ve Tipi

Kısa saç mı uzun saç mı

• Uzun hewal

Kullanılan: 49 72.1%
  • Kısa hewal

Kullanılan: 21 30.9%
  • Kel hewal

Kullanılan: 3 4.4%
  • Yarı-kel hewal

Kullanılan: 2 2.9%

• Kullanılan toplam oy
    68
En iyi cevaplar
0
zaten bellisin ._. göz rengini söyle photoshopla seni ortaya çıkarırım :(
kahverengi :olgun:
Bence bunu yapmamalısın Can'ın gözlerini sansürlemesinin bir nedeni var :(
Onun sebebini @z0ringremory ben ve bir kaç kişi dışında bilen yok O yüzden sır olarak saklıyoruz :( Ve durumu en iyi açıklayan kanıtı da Can istemediği için paylaşmıyoruz ama seni temin ederim O sansürü kaldırmak istemezsin :(
yok la nedeni o değil xd

• Beğen
Reactions: DIO

Pudilo

Ver yetkiyi gör etkiyi.
Emektar Üye
En iyi cevaplar
2
Profil fotoğrafımdaki kısa hali olmasına karşın, spor yaparken önümü görmemi engelleyecek uzunluktalar.

muhammed1841

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Saçım çeneme geliyor ama o kadar dağınık ve dalgalı ki iki buçuk saat uğraşıp ancak şekil verebiliyorsun, tabi o sırada iki-üç tarak dişi kırılabiliyor :(
Sırf inadına kestirmiyorum, Yaz tatilini evde geçireceğimden WataMote tarzı bir hale gelip ancak o zaman kestireceğim :(
Not: Kestirme numaram 3'den yukarı olursa babam bilgisayarımı satmakla tehdit ediyor :'(

z0ringremory

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Bende Pantene 3x nemlendirici bakım kullanıyorum her gün yıkıyorum zaten her gün saçları yıkamamız lazım ergenliğin getirdiği yağ kepek vb. şeyler yüzünden.
Zamanında haftada bir yıkıyordum saçlarımı cahillik işte kesin o yüzden bu halde saçlarım sjj[DOUBLEPOST=1433776248,1433775934][/DOUBLEPOST]
Saçım çeneme geliyor ama o kadar dağınık ve dalgalı ki iki buçuk saat uğraşıp ancak şekil verebiliyorsun, tabi o sırada iki-üç tarak dişi kırılabiliyor :(
Sırf inadına kestirmiyorum, Yaz tatilini evde geçireceğimden WataMote tarzı bir hale gelip ancak o zaman kestireceğim :(
Not: Kestirme numaram 3'den yukarı olursa babam bilgisayarımı satmakla tehdit ediyor :'(
Saçlarını bana ver![DOUBLEPOST=1433776299][/DOUBLEPOST]@B35T14 hatırlıyor musun Can için Yu-Gi-Oh kartı yapmıştım sjj

• Beğen
Reactions: DIO

muhammed1841

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Zamanında haftada bir yıkıyordum saçlarımı cahillik işte kesin o yüzden bu halde saçlarım sjj[DOUBLEPOST=1433776248,1433775934][/DOUBLEPOST]
Saçlarını bana ver![DOUBLEPOST=1433776299][/DOUBLEPOST]@B35T14 hatırlıyor musun Can için Yu-Gi-Oh kartı yapmıştım sjj
Olur! Kadıköy'de buluşalım, saçlarımı kazıtıp perukuya vererek parayla sana saç yaptırabiliriz. Saçlarımı sevmiyorum Gürkan, böyle tekliflerle gelme bana :(

z0ringremory

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Olur! Kadıköy'de buluşalım, saçlarımı kazıtıp perukuya vererek parayla sana saç yaptırabiliriz. Saçlarımı sevmiyorum Gürkan, böyle tekliflerle gelme bana :(
Fakat buluşmamız azdığım zamana denk gelirse...
Affetmem[DOUBLEPOST=1433777523,1433777457][/DOUBLEPOST]
Dalgalı,Seyrek,5.7 cm Aşırı Koyu Kahverengi.
Benim de saçım biraz kahverengi ama siyah daha ağır basıyor. 5-6 yaşlarımda sarışınmışım