z0ringremory
Marangoz
- En iyi cevaplar
- 0
Dr. Gregory House mu oldun?
(Biliyorum çok soğuk bi' espriydi)
(Biliyorum çok soğuk bi' espriydi)
BENİMKİNİ YALAYABİLİRSİN (SAÇIMI)BEN DE SAÇIMI YALAMAK İSTİYORUM
Gö<ünü kapatmışın kendini ifşa et![]()
saçlarımın uçlarını dilimle yalayabiliyorum![]()
Benim saçlarımda dalgalı ve nefret ediyorum. Islatıp şekil verince kuruduğu zaman kanca gibi oluyorlar ve iğrenç duruyor. Hiç ıslatmayınca da kendi kendine İngiliz Mahkemelerinde taktıkları beyaz peruklar gibi oluyor T_TÇoğu kişinin saçı dalgalı tüm dalgalılar bir olup uzun saçlı erkekleri katledebiliriz
Buda öyle (Gif yapmak çok zevkli asdasfasd)*yorumsuz*
![]()
Hastayım lan o saçaUzat o zamanBenimki metin 2'deki erkek sura vardı onunki gibi uzun gözlerimi kapatıyor
![]()
BEN DE KENDİ SAÇIMI YALAMAK İSTİYORUMBENİMKİNİ YALAYABİLİRSİN (SAÇIMI)
Özel bakım yapmak lazım yoksa sıfıra vurdurmak şartBenim saçlarımda dalgalı ve nefret ediyorum. Islatıp şekil verince kuruduğu zaman kanca gibi oluyorlar ve iğrenç duruyor. Hiç ıslatmayınca da kendi kendine İngiliz Mahkemelerinde taktıkları beyaz peruklar gibi oluyor T_T
Şu anki saç stilim buna benzer bir şey;
![]()
Pnp saç kremim varHastayım lan o saça
BEN DE KENDİ SAÇIMI YALAMAK İSTİYORUM
Özel bakım yapmak lazım yoksa sıfıra vurdurmak şart
Uzat uzat sonuna kadar uzat yerin 7 kat altına uzansın saçın o derece yaniPnp saç kremim varOnunla şekil veriyordum hep en son verdiğim zaman kuruduğunda yine kanca gibi şekillere girdi saç O zamandan beri kullanmıyorum. Şampuan falan değiştirdim hep
İlk defa bu kadar uzatma kararı aldım ve uzatıyorum
![]()
Bende Pantene 3x nemlendirici bakım kullanıyorum her gün yıkıyorum zaten her gün saçları yıkamamız lazım ergenliğin getirdiği yağ kepek vb. şeyler yüzünden.Uzat uzat sonuna kadar uzat yerin 7 kat altına uzansın saçın o derece yani
Ben şu an şampuan olarak Pantene kullanıyorum krem mrem kullanmıyorum sjj
Ama hergün yıkıyorum yani
hımm çok mu merak ediyorsun beni .sGö<ünü kapatmışın kendini ifşa et![]()
zaten bellisin ._. göz rengini söyle photoshopla seni ortaya çıkarırımhımm çok mu merak ediyorsun beni .s
Bence bunu yapmamalısın Can'ın gözlerini sansürlemesinin bir nedeni varzaten bellisin ._. göz rengini söyle photoshopla seni ortaya çıkarırım![]()
._. Çokmu yashili yoksa bir kazamı varBence bunu yapmamalısın Can'ın gözlerini sansürlemesinin bir nedeni var
Onun sebebini @z0ringremory ben ve bir kaç kişi dışında bilen yok O yüzden sır olarak saklıyoruzVe durumu en iyi açıklayan kanıtı da Can istemediği için paylaşmıyoruz ama seni temin ederim O sansürü kaldırmak istemezsin
![]()