Saçınızın Uzunluğu ve Tipi

Kısa saç mı uzun saç mı

• Uzun hewal

Kullanılan: 49 72.1%
  • Kısa hewal

Kullanılan: 21 30.9%
  • Kel hewal

Kullanılan: 3 4.4%
  • Yarı-kel hewal

Kullanılan: 2 2.9%

• Kullanılan toplam oy
    68

DIO

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
En iyi cevaplar
0
Çoğu kişinin saçı dalgalı tüm dalgalılar bir olup uzun saçlı erkekleri katledebiliriz
Benim saçlarımda dalgalı ve nefret ediyorum. Islatıp şekil verince kuruduğu zaman kanca gibi oluyorlar ve iğrenç duruyor. Hiç ıslatmayınca da kendi kendine İngiliz Mahkemelerinde taktıkları beyaz peruklar gibi oluyor T_T
Şu anki saç stilim buna benzer bir şey;

z0ringremory

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Uzat o zaman :( Benimki metin 2'deki erkek sura vardı onunki gibi uzun gözlerimi kapatıyor :(
Hastayım lan o saça
BENİMKİNİ YALAYABİLİRSİN (SAÇIMI)
BEN DE KENDİ SAÇIMI YALAMAK İSTİYORUM

Benim saçlarımda dalgalı ve nefret ediyorum. Islatıp şekil verince kuruduğu zaman kanca gibi oluyorlar ve iğrenç duruyor. Hiç ıslatmayınca da kendi kendine İngiliz Mahkemelerinde taktıkları beyaz peruklar gibi oluyor T_T
Şu anki saç stilim buna benzer bir şey;
Özel bakım yapmak lazım yoksa sıfıra vurdurmak şart

• Beğen
Reactions: DIO

DIO

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
En iyi cevaplar
0
Hastayım lan o saça

BEN DE KENDİ SAÇIMI YALAMAK İSTİYORUM

Özel bakım yapmak lazım yoksa sıfıra vurdurmak şart
Pnp saç kremim var :( Onunla şekil veriyordum hep en son verdiğim zaman kuruduğunda yine kanca gibi şekillere girdi saç O zamandan beri kullanmıyorum. Şampuan falan değiştirdim hep :( İlk defa bu kadar uzatma kararı aldım ve uzatıyorum :(

z0ringremory

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Pnp saç kremim var :( Onunla şekil veriyordum hep en son verdiğim zaman kuruduğunda yine kanca gibi şekillere girdi saç O zamandan beri kullanmıyorum. Şampuan falan değiştirdim hep :( İlk defa bu kadar uzatma kararı aldım ve uzatıyorum :(
Uzat uzat sonuna kadar uzat yerin 7 kat altına uzansın saçın o derece yani
Ben şu an şampuan olarak Pantene kullanıyorum krem mrem kullanmıyorum sjj
Ama hergün yıkıyorum yani

• Beğen
Reactions: DIO

DIO

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
En iyi cevaplar
0
Uzat uzat sonuna kadar uzat yerin 7 kat altına uzansın saçın o derece yani
Ben şu an şampuan olarak Pantene kullanıyorum krem mrem kullanmıyorum sjj
Ama hergün yıkıyorum yani
Bende Pantene 3x nemlendirici bakım kullanıyorum her gün yıkıyorum zaten her gün saçları yıkamamız lazım ergenliğin getirdiği yağ kepek vb. şeyler yüzünden.

DIO

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
En iyi cevaplar
0
zaten bellisin ._. göz rengini söyle photoshopla seni ortaya çıkarırım :(
Bence bunu yapmamalısın Can'ın gözlerini sansürlemesinin bir nedeni var :(
Onun sebebini @z0ringremory ben ve bir kaç kişi dışında bilen yok O yüzden sır olarak saklıyoruz :( Ve durumu en iyi açıklayan kanıtı da Can istemediği için paylaşmıyoruz ama seni temin ederim O sansürü kaldırmak istemezsin :(

LegendWH

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bence bunu yapmamalısın Can'ın gözlerini sansürlemesinin bir nedeni var :(
Onun sebebini @z0ringremory ben ve bir kaç kişi dışında bilen yok O yüzden sır olarak saklıyoruz :( Ve durumu en iyi açıklayan kanıtı da Can istemediği için paylaşmıyoruz ama seni temin ederim O sansürü kaldırmak istemezsin :(
._. Çokmu yashili yoksa bir kazamı var :(