z0ringremory
Marangoz
- En iyi cevaplar
- 0
Ne onii-sanı lan onee-sama diyeceksin sjj<3<3
Onii-san desem bana saldırırsın la nazlancak zaman mı var :')
Öhöm *Panseksüel* Öhöm![]()
Ama bak zaten bademciklerim şişti fazla zorlatma beni sjj
Ne onii-sanı lan onee-sama diyeceksin sjj<3<3
Onii-san desem bana saldırırsın la nazlancak zaman mı var :')
Öhöm *Panseksüel* Öhöm![]()
Ha diyosun ki ben seniNe onii-sanı lan onee-sama diyeceksin sjj
Ama bak zaten bademciklerim şişti fazla zorlatma beni sjj
iğrençlik yapmayın plsHa diyosun ki ben seni*Gökkuşağı kusmaya gidiyor*
*Biraz daha zorlarsak konu uyarı yiyecek*
Onee - Chan desen bi anlığına nefes alamayacak zorin zaten PP'nde müsait.Ha diyosun ki ben seni*Gökkuşağı kusmaya gidiyor*
*Biraz daha zorlarsak konu uyarı yiyecek*
Turbo modOnee - Chan desen bi anlığına nefes alamayacak zorin zaten PP'nde müsait.
Bu arada pp'dekinin "Onee-chan" dediği sahne varOnee - Chan desen bi anlığına nefes alamayacak zorin zaten PP'nde müsait.
Üzücü.eş?!!??!!!?
*gökküşağı böbreğinden fırlar*
Lan tamam yeter pes burada gaylik olmuyor sjjMuhammed ne yaptık lan biz sjj
STFU. S*çtık sıvazladık sjjTurbo mod
Maalesef kardo...kestirmek zorundaydımTurbo mod
evet metalci olduğum için uzatıyorum ama babamında etkisi yok değil doğduğumdan beri saçı bağlayacak kadar uzunMetalci olduğun için anlıyorum
so üzücü şeyler*![]()
Ben görmedim ne kadar uzundu?Maalesef kardo...kestirmek zorundaydım
eski saçımı görmüş müydün ?
Kellerin saç uzunluğu mu var? XD Ya da saç tipi? XDNeden Kel Seçeneği Yok Sadece Merakımdan Soruyorum![]()
Kızma ama oglansın herhalde :/[DOUBLEPOST=1433811846][/DOUBLEPOST]Sakal bırakmama niye izin yok ya.Saçım;
koyu kahverengi,
fazla kısa değil ama kısa - ortalama 7 cm,
seyrek,
ince telli,
her hangi bir modeli yok her uyandığımda elimle düz yapıyorum, öyle kalıyor.
Her halde hiç önemsemediğim çok belli oldu![]()
Görmedim fakat görmek isterim[DOUBLEPOST=1433833725,1433833683][/DOUBLEPOST]Maalesef kardo...kestirmek zorundaydım
eski saçımı görmüş müydün ?
Onu da ekleriz ayol sen iste yeter[DOUBLEPOST=1433833798][/DOUBLEPOST]Neden Kel Seçeneği Yok Sadece Merakımdan Soruyorum![]()
Kardeş sen çok şanslısın ben de metalciyim saçım süt çocukları gibi tipimle müzik zevkim gram uyuşmuyor babam sağ olsun 11cm saçımı kestirdim ne güzel gür gür uzuyorlardı şimdi çarpıldılar bildiğin. Uzamıyorlar şekil almıyorlar hergün farklı şampuanlar deniyorum hangisi daha iyi diyeÖnüme baktığım zaman ağzıma giriyor yüzümü kapatacak kadar uzun ensede omuzdan biraz daha aşşağıda bayağı uzun yani