LoopZone
Zombi Katili
- En iyi cevaplar
- 0
Demekki faction severlerde var.O 2 faction oyu acaba kimden geldi, ilginç...
Demekki faction severlerde var.O 2 faction oyu acaba kimden geldi, ilginç...
Bu konuda ciddiysen ve ekibin yoksa bana mesaj atabilirsin.Herkese yorumları için teşekkürler sayenizde fikir sahibi oldum artık RPG yi daha fazla düşünebilirim.[DOUBLEPOST=1433869945,1433869818][/DOUBLEPOST]
Builderlerim gerçekten iyi Pluginerlerimle iyi bu yüzden soruyorum zaten Rpg mi factionmu diye.
Ciddiyim bir ekibim var ama tam ekip sayılmaz 4 kişiyiz biri builder(cidden işinde usta) Biri pluginer Biri ve ben de kurucuyuz. İstersen konuşabiliriz.Bu konuda ciddiysen ve ekibin yoksa bana mesaj atabilirsin.
*0* Gözüküyor mu yav! Not: Oyumu değiştirecektim, değişmiyormuş.
Ekledim.skype: live:adventure.mapers_2 ekle konuşuruz yardım ederim her konuda
gelmedi* "live:adventure.mapers_2"Ekledim.
Anaa! Bir kişi factiondan oyundan çıktı, dahada ilginç... :/*0* Gözüküyor mu yav! Not: Oyumu değiştirecektim, değişmiyormuş.
Beni RPG sayın.
Sen beni tamamen yanlış anlamışsınoha sarper ne diyon sen faction sunucudan oyuncu nasıl çıkar bide lapis koyduk desene lapisin ömrü bitiyor artık moda fake mmorpg sunucu açmak
booooooooooooooooooooooooş verSen beni tamamen yanlış anlamışsın. Yukarıdaki oylamadan bahsediyorum ben
...
Sanırım yanlışı ekledim forumda fotoğrafın vardı da.gelmedi* "live:adventure.mapers_2"