[PLUGİN] -- Faction Plugin Paketi Anlayan İçeri // Destek // Öneri // Soru -- [PLUGİN]

Greyder

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Plugin paketinin devamını isterim ama biraz oyun için fotoğraf eklemeni öneririm.

Demirhann

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
bende algılamıyordu ayrıca algılıyorsa neden confige böyle koysun ?
yada neyse configi buraya atmıyım sen bakarsın *** varsa ***eyim de var
Sohbetgardiyani oldukça engelliyor herşeyi ? anlamadım ne demek istediğini[DOUBLEPOST=1433945683,1433945650][/DOUBLEPOST]
Plugin paketinin devamını isterim ama biraz oyun için fotoğraf eklemeni öneririm.
Daha Paket Hazırlamadım Hayla Sürüyor Bitince Detaylı Olarak Konuda Anlatıcam

Demirhann

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ya Bu Arada bir şey Sorucam şu an Server Kendim Açtım Kendi Pcm Üzerine Kurulu Şöyle bir sıkıntı var her ne kadar pluginlerin içine baksamda serverda pvp kapalı yani birbirimize vuramıyorum bunun sebebi nedir ? @reisben55'de baktı bulamadı :)[DOUBLEPOST=1433945820,1433945788][/DOUBLEPOST]
sen engelleme lisesine "***" ekledin. adam "sikem" deyince engellemiyor
sen heralde eski sürümünü kullanıyorsun bende engelli ? yani düzgün bir biçimde kullanabiliyorum

Krumb069

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
1
Ya Bu Arada bir şey Sorucam şu an Server Kendim Açtım Kendi Pcm Üzerine Kurulu Şöyle bir sıkıntı var her ne kadar pluginlerin içine baksamda serverda pvp kapalı yani birbirimize vuramıyorum bunun sebebi nedir ? @reisben55'de baktı bulamadı :)[DOUBLEPOST=1433945820,1433945788][/DOUBLEPOST]
sen heralde eski sürümünü kullanıyorsun bende engelli ? yani düzgün bir biçimde kullanabiliyorum
hayır o kelimeyide ayrı engellemen şart confige bakarsan görürsün TheLegend de öyle yapmış

Demirhann

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
hayır o kelimeyide ayrı engellemen şart confige bakarsan görürsün TheLegend de öyle yapmış
Ya valla benim bir sıkıntım yok memnunum yani pluginden bir hatası bir bugu bir açığı olduğunu düşünmüyorum ama bilemiyorum mesela sohbetgaridyanında ''bilemem'' engelleyince serverda yazılmıyor :D

reisben55

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bana senin sunucunun plugin + world falan tüm dosyalarını at , sorunu çözüp atayım.
Yoksa uzaktan olmuyor böyle.
Yok güvenemem dersen sen bilirsin.

K4S4TUR4

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Factiondan kaynaklidir %90

Secret_wither

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Sıradan paketlere benzemiş sanki. Hiçbir pakette olmayan özellikler eklersen paketin tutabilir.