neden pişmanlık duydunCraftoloji ekibine katılmak.
neden pişmanlık duydunCraftoloji ekibine katılmak.
Ne demek istedin?
Bir Kizi 3 Yil Sevip Ona Askimi İtiraf Edememek.
Sonra O Kizin Arkadasindan Beni Sevdigini Duymam.
:/Kız ölmediyse ya da şehir değiştirmediyse pek de kötü bir durum sayılmaz. Ne de olsa hayalini kurduğun şeyi öğrenmişsin. Keşke içine atmasaymışsın ama, içeride tuttukça daha çok acı verir. Kor olur ama daha içli yanar o... Asla durmaz... Yanıp bitse bile o yerde bir yanık bırakmıştır artık.
![]()
Güzel miydi bari [emoji1]Klasik olarak bende aşıktımKızı hep izliyordum hareketlerini, durumlarını, ne yaptığını felan..Bu kız acaba beni seviyor mu ? diye düşünüp internette "Benden hoşlandığı nasıl anlaşılır ?" diye saçma bir cümle yazmıştım.Çıkan şeylerde o kadar cünüp olduğumdan TROL bir siteye girmişim.Yazan şey aynen şuydu "Hoşlandığınız kişiyle konuşurken aniden öper iseniz; Oda size gereken cevabı verecektir." Tabi o zamanlar küçüktüm yanlış bir şey olduğunu zannetmiyordum
Sabah okul bahçesinde hoşlandığım kişiyi bekliyordum ders başlamıştı, hayla bekliyordum ve sonunda gelmişti.El kaldırdı ve dedi ki "Sela-" işte o an pişman olduğum andı :'(
neden lan ohaİlkokul zamanlarında kızın birini boğazlamıştım
Çok acı
O zamandan beri belliymiş ne olacağım*
Kotu Durumuda Bu Tasindilar!Kız ölmediyse ya da şehir değiştirmediyse pek de kötü bir durum sayılmaz. Ne de olsa hayalini kurduğun şeyi öğrenmişsin. Keşke içine atmasaymışsın ama, içeride tuttukça daha çok acı verir. Kor olur ama daha içli yanar o... Asla durmaz... Yanıp bitse bile o yerde bir yanık bırakmıştır artık.
![]()