- En iyi cevaplar
- 0
Böyle Manzara İsteyen Birine Çok Uygun Fiyata SatabilirlerMotor süper qnq.Bence onu en az 15000 dolardan satmalısın
Böyle Manzara İsteyen Birine Çok Uygun Fiyata SatabilirlerMotor süper qnq.Bence onu en az 15000 dolardan satmalısın
HsjannajsjDüz Yolda 300 Görüyor Diyorlar Doğrumu ?
![]()
Böyle Manzara İsteyen Birine Çok Uygun Fiyata Satabilirler [emoji14]
![]()
La bunu kullanan adam acayip cesur.Kimse bukadar adrenaline dayanamz!1!11!111!11!11!11Böyle Manzara İsteyen Birine Çok Uygun Fiyata Satabilirler
![]()
Ben Küçükken Alıp Besleyerek Büyütüp 900cc Olunca Büyük Miktar Kar Etmeyi DüşünüyorumHsjannajsj
Yalan yav anca 120-130 üstünü görmüyor başlayayım bir hele sonra büyütürüm.
Umarız değildir o alp ağabey*Böyle Manzara İsteyen Birine Çok Uygun Fiyata Satabilirler
![]()
Yemini ve suyunu düzenli verip bol bol ilgilenirsen 7 yıl değil 4-5 yılda maximum boya ulaşır.Ben Küçükken Alıp Besleyerek Büyütüp 900cc Olunca Büyük Miktar Kar Etmeyi Düşünüyorum
Acaba Kaç Bin Dolar Kazanç Sağlarım Duyduğuma Göre 7 Yıl İçinde İstediğim Büyüklüğe Ulaşıyormuş![]()
Yem İle Beslenmiyormuş Su Yerine Ayran İçip Yemek Yerine Kuru+PilavYiyormuş Pek Masraflı Değil Aslında Bir Beslendimi 1 Hafta Beslenme Aramıyormuş Pek Yormazsan Uzun Yollara Sürmezsen 1,5 Hafta Beslenmeden YapabiliyormuşYemini ve suyunu düzenli verip bol bol ilgilenirsen 7 yıl değil 4-5 yılda maximum boya ulaşır.
Tabi tabi, silindirleri taşlar, egzos, teker değişir quickshifter'ı filtreyi gömersen 5-10 hp kazanırsın 10 at diyoz 10 at çok büyük rakamYem İle Beslenmiyormuş Su Yerine Ayran İçip Yemek Yerine Kuru+PilavYiyormuş Pek Masraflı Değil Aslında Bir Beslendimi 1 Hafta Beslenme Aramıyormuş Pek Yormazsan Uzun Yollara Sürmezsen 1,5 Hafta Beslenmeden Yapabiliyormuş
Bende karıncalar yesin diye bir dilim ekmeği karınca yuvasına sokmuştum.Karıncaları 'yıkıyoruz' bahanesi ile bir kova suda boğmak
Sineği kapalı alanda 'besliyceğim' diğerek tutmak, ertesi sabah ölüsünü bulmak![]()
Çiftleşme İhtimali Varmı Yoksa Hepsi Kısırmı Ona Göre Bir Plan Yapmayı Düşünüyorum Belki Bir Çiftlik Kurabilirim Büyükleri Satar Yavruları BüyütürümTabi tabi, silindirleri taşlar, egzos, teker değişir quickshifter'ı filtreyi gömersen 5-10 hp kazanırsın 10 at diyoz 10 at çok büyük rakam
Tabi tabi bizim bir abimiz bir tane zx10r'dan 4 tane ninja250r çıkardıÇiftleşme İhtimali Varmı Yoksa Hepsi Kısırmı Ona Göre Bir Plan Yapmayı Düşünüyorum Belki Bir Çiftlik Kurabilirim Büyükleri Satar Yavruları Büyütürüm![]()
Bu konuya girmek.
senden önce yapıldı*Bu konuya girmem (yapmayın vurmayınnn)