[Itiraf]Hayatta Yaptiginiz En Büyük Pismanlik

12NationalElectric12

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bilgisayarıma crack oyun indirmek için adını unuttuğum çok ünlü bir türk torrent sitesinden mediaget2 ile oyun indirmeye çalışmıştım torrent uzantısını bozdu (utorrent torrenti çalıştırmadı) mediaget 2 yi silmeme rağmen bir şey olmadı bende bilgisayarı geri sarmayı bilmediğim için abimden istemiştim sonra cinema 4d de gitmişti ama torrent dosyası düzeldi

abdullah2323

BOZKURT
En iyi cevaplar
0
abim ile boyumuz aynı aramızda 7 yaş var geçen sene beni kızdırdı kafa attım burnu kanadı eğildiğinde bide burnuna diz attım yere iteledim kardeşinden dayak yemek çok zoruna gitti şu anda fitness'e deli gibi para veriyor cansız etsiz butsuz bi şey
--- Teakwando'ya gidiyorum çoktandır ---

BurnerTroll

Doktor, sadece doktor.
En iyi cevaplar
0
Bir Kizi 3 Yil Sevip Ona Askimi İtiraf Edememek.
Sonra O Kizin Arkadasindan Beni Sevdigini Duymam.

Kız ölmediyse ya da şehir değiştirmediyse pek de kötü bir durum sayılmaz. Ne de olsa hayalini kurduğun şeyi öğrenmişsin. Keşke içine atmasaymışsın ama, içeride tuttukça daha çok acı verir. Kor olur ama daha içli yanar o... Asla durmaz... Yanıp bitse bile o yerde bir yanık bırakmıştır artık.

blackone1991

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Klasik olarak bende aşıktım :D Kızı hep izliyordum hareketlerini, durumlarını, ne yaptığını felan..Bu kız acaba beni seviyor mu ? diye düşünüp internette "Benden hoşlandığı nasıl anlaşılır ?" diye saçma bir cümle yazmıştım.Çıkan şeylerde o kadar cünüp olduğumdan TROL bir siteye girmişim.Yazan şey aynen şuydu "Hoşlandığınız kişiyle konuşurken aniden öper iseniz; Oda size gereken cevabı verecektir." Tabi o zamanlar küçüktüm yanlış bir şey olduğunu zannetmiyordum :D Sabah okul bahçesinde hoşlandığım kişiyi bekliyordum ders başlamıştı, hayla bekliyordum ve sonunda gelmişti.El kaldırdı ve dedi ki "Sela-" işte o an pişman olduğum andı :'(

Cuaresma45

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Arkadaşıma yazdığım küfürleri sevdiğim kıza göndermek.
Not : 2 mesaj uzunluğunda idi :(

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Cuaresma45

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Klasik olarak bende aşıktım :D Kızı hep izliyordum hareketlerini, durumlarını, ne yaptığını felan..Bu kız acaba beni seviyor mu ? diye düşünüp internette "Benden hoşlandığı nasıl anlaşılır ?" diye saçma bir cümle yazmıştım.Çıkan şeylerde o kadar cünüp olduğumdan TROL bir siteye girmişim.Yazan şey aynen şuydu "Hoşlandığınız kişiyle konuşurken aniden öper iseniz; Oda size gereken cevabı verecektir." Tabi o zamanlar küçüktüm yanlış bir şey olduğunu zannetmiyordum :D Sabah okul bahçesinde hoşlandığım kişiyi bekliyordum ders başlamıştı, hayla bekliyordum ve sonunda gelmişti.El kaldırdı ve dedi ki "Sela-" işte o an pişman olduğum andı :'(
Güzel miydi bari [emoji1]
Abaza Mode = on

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

iZeckGH

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kız ölmediyse ya da şehir değiştirmediyse pek de kötü bir durum sayılmaz. Ne de olsa hayalini kurduğun şeyi öğrenmişsin. Keşke içine atmasaymışsın ama, içeride tuttukça daha çok acı verir. Kor olur ama daha içli yanar o... Asla durmaz... Yanıp bitse bile o yerde bir yanık bırakmıştır artık.

Kotu Durumuda Bu Tasindilar! :(