[Itiraf]Hayatta Yaptiginiz En Büyük Pismanlik

umut_

┌────────────┐ [ 1881 - 193∞ ] └────────────┘
En iyi cevaplar
0
Hsjannajsj
Yalan yav anca 120-130 üstünü görmüyor başlayayım bir hele sonra büyütürüm.
Ben Küçükken Alıp Besleyerek Büyütüp 900cc Olunca Büyük Miktar Kar Etmeyi Düşünüyorum
Acaba Kaç Bin Dolar Kazanç Sağlarım Duyduğuma Göre 7 Yıl İçinde İstediğim Büyüklüğe Ulaşıyormuş :S

KaanGunlu

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ben Küçükken Alıp Besleyerek Büyütüp 900cc Olunca Büyük Miktar Kar Etmeyi Düşünüyorum
Acaba Kaç Bin Dolar Kazanç Sağlarım Duyduğuma Göre 7 Yıl İçinde İstediğim Büyüklüğe Ulaşıyormuş :S
Yemini ve suyunu düzenli verip bol bol ilgilenirsen 7 yıl değil 4-5 yılda maximum boya ulaşır.

umut_

En iyi cevaplar
0
Yemini ve suyunu düzenli verip bol bol ilgilenirsen 7 yıl değil 4-5 yılda maximum boya ulaşır.
Yem İle Beslenmiyormuş Su Yerine Ayran İçip Yemek Yerine Kuru+PilavYiyormuş Pek Masraflı Değil Aslında Bir Beslendimi 1 Hafta Beslenme Aramıyormuş Pek Yormazsan Uzun Yollara Sürmezsen 1,5 Hafta Beslenmeden Yapabiliyormuş

Alps

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Yem İle Beslenmiyormuş Su Yerine Ayran İçip Yemek Yerine Kuru+PilavYiyormuş Pek Masraflı Değil Aslında Bir Beslendimi 1 Hafta Beslenme Aramıyormuş Pek Yormazsan Uzun Yollara Sürmezsen 1,5 Hafta Beslenmeden Yapabiliyormuş
Tabi tabi, silindirleri taşlar, egzos, teker değişir quickshifter'ı filtreyi gömersen 5-10 hp kazanırsın 10 at diyoz 10 at çok büyük rakam

DirenCan

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Karıncaları 'yıkıyoruz' bahanesi ile bir kova suda boğmak :(
Sineği kapalı alanda 'besliyceğim' diğerek tutmak, ertesi sabah ölüsünü bulmak :(

umut_

En iyi cevaplar
0
Tabi tabi, silindirleri taşlar, egzos, teker değişir quickshifter'ı filtreyi gömersen 5-10 hp kazanırsın 10 at diyoz 10 at çok büyük rakam
Çiftleşme İhtimali Varmı Yoksa Hepsi Kısırmı Ona Göre Bir Plan Yapmayı Düşünüyorum Belki Bir Çiftlik Kurabilirim Büyükleri Satar Yavruları Büyütürüm :(