ByArrogant
Zombi Katili
- En iyi cevaplar
- 0
10x10 da mı bulamadın ? 25x25 i dene
hala işe yaramıyosa geçmiş olsun.
GT-S5830i cihazımdan gönderildi
O nedir ki10x10 da mı bulamadın ? 25x25 i denehala işe yaramıyosa geçmiş olsun.
Onun bir taktiği var. örneğin A kazıyorsun sonra B yi kazıyosun. A dasın. B'ye iniyosun A'yı kazıyorsun. Lav olsada ölmüyosunBak buna isteyen gülebilir ama cidden işe yarıyor, (Daha 2 saat önce bu yöntemle 5 elmas buldum);
İstediğin bir yerden aşa doğru kaz. 10'a varınca yukarı ve yanlara doğru genişlet. Eğer bir şey bulamazsan açtığın delikten yukarı çık yakın bir yerde tekrar dene. Yaklaşık 10 blok. Eğer bulursan uzak bir yerde devam et. Yaklaşık 100 blok.
Şimdi biri aşa doğru kazmak tehlikeli diyecek. Evet haklısın, tehlike yoksa kazanç olur mu?
Evet öyle yapabilirsin. Ama 2 kat uzun sürüyor. Bir dene sonucu yaz.hatta arkadaşla 20x30 kazdık çıkmadı
O nedir ki30x30 kazdık o kadar şanssızızki bir şey çıkmadı. Elmas dışında her şey
[DOUBLEPOST=1434005194,1434005134][/DOUBLEPOST]
Onun bir taktiği var. örneğin A kazıyorsun sonra B yi kazıyosun. A dasın. B'ye iniyosun A'yı kazıyorsun. Lav olsada ölmüyosun![]()
hayır. kendi sunucumuzda. Sen ne sandın ?Camon kardeş bu taktikleri serverde mi deneyeceksiniz ?
Normalde buluyorum ve İyi bir oyuncuyum. Gereksinim duydum. Çünkü 3 GÜNDÜR ELMAS ARIYORUM HERŞEYI DENEDIM BEN BULAMADIM ARKADAŞLARIMIN HEPSI BULDU TAKTIKLER TUKENDI YA LAÇok iyi bir oyuncu olsan bunun için konu açma gereksimi duymazdın.