Elmas bulmama yardım edebilir misiniz ?

ByArrogant

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
10x10 da mı bulamadın ? 25x25 i dene :( hala işe yaramıyosa geçmiş olsun.

GT-S5830i cihazımdan gönderildi

muhammed1841

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
50x50 bir küp kazıyorum, hem slime topluyorum hem de tonca maden. Çok uzun sürer ama >///<

Centeglassered

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bak buna isteyen gülebilir ama cidden işe yarıyor, (Daha 2 saat önce bu yöntemle 5 elmas buldum);

İstediğin bir yerden aşa doğru kaz. 10'a varınca yukarı ve yanlara doğru genişlet. Eğer bir şey bulamazsan açtığın delikten yukarı çık yakın bir yerde tekrar dene. Yaklaşık 10 blok. Eğer bulursan uzak bir yerde devam et. Yaklaşık 100 blok.

Şimdi biri aşa doğru kazmak tehlikeli diyecek. Evet haklısın, tehlike yoksa kazanç olur mu?

Camon32

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
hatta arkadaşla 20x30 kazdık çıkmadı :D
10x10 da mı bulamadın ? 25x25 i dene :( hala işe yaramıyosa geçmiş olsun.

GT-S5830i cihazımdan gönderildi
O nedir ki :D 30x30 kazdık o kadar şanssızızki bir şey çıkmadı. Elmas dışında her şey :D[DOUBLEPOST=1434005194,1434005134][/DOUBLEPOST]
Bak buna isteyen gülebilir ama cidden işe yarıyor, (Daha 2 saat önce bu yöntemle 5 elmas buldum);

İstediğin bir yerden aşa doğru kaz. 10'a varınca yukarı ve yanlara doğru genişlet. Eğer bir şey bulamazsan açtığın delikten yukarı çık yakın bir yerde tekrar dene. Yaklaşık 10 blok. Eğer bulursan uzak bir yerde devam et. Yaklaşık 100 blok.

Şimdi biri aşa doğru kazmak tehlikeli diyecek. Evet haklısın, tehlike yoksa kazanç olur mu?
Onun bir taktiği var. örneğin A kazıyorsun sonra B yi kazıyosun. A dasın. B'ye iniyosun A'yı kazıyorsun. Lav olsada ölmüyosun :D

Centeglassered

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
hatta arkadaşla 20x30 kazdık çıkmadı :D

O nedir ki :D 30x30 kazdık o kadar şanssızızki bir şey çıkmadı. Elmas dışında her şey :D[DOUBLEPOST=1434005194,1434005134][/DOUBLEPOST]
Onun bir taktiği var. örneğin A kazıyorsun sonra B yi kazıyosun. A dasın. B'ye iniyosun A'yı kazıyorsun. Lav olsada ölmüyosun :D
Evet öyle yapabilirsin. Ama 2 kat uzun sürüyor. Bir dene sonucu yaz.

ModluMinecraft

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Arkadaşım ben modlu survival'da denedim. Ama normal survivalda olur mu bilmem QE::Qwe:QWE:QW
4-5. katmanlarına in sağ veya sol seç dümdüz kaz dümdüz kaz önüne lav çıkarsa sağ veya sol git dümdüz dümdüz.

Not: Alıntıdır. Nerden alıntı aldığımı boşverin bilen bilir zaten

Mr1KinG

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Ya Bir maden bul oradan ful aşşağıya yardır yolun bittiği yerde kendin kaz bulursun