Server Açıcam Ama Ne Serveri Açmalıyım

Ne Serveri Açmalıyım

• Kullanılan toplam oy
    18

KosovAli27

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Ben yazın bir server açmayı düşünüyorum ama ne servere açmalıyım karar veremedim serverimin kendi parasını karşılasa yeter

umut_

┌────────────┐ [ 1881 - 193∞ ] └────────────┘
En iyi cevaplar
0
Survival = Sağlam Oyuncu Kitlesi + Tutturabilirsen Para
Faction = Kötü ve V€L€D Oyuncu + Tutturmasanda Para
Kit Pvp = Kötü ve V€L€D Oyuncu + Full Hile + Biraz Tuttursan Para

uygarjaja

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Survival = Sağlam Oyuncu Kitlesi + Tutturabilirsen Para
Faction = Kötü ve V€L€D Oyuncu + Tutturmasanda Para
Kit Pvp = Kötü ve V€L€D Oyuncu + Full Hile + Biraz Tuttursan Para

Tamamen doğru :) Eklemek yapmak gerekirse:
Hunger Games = Kötü ve V€L€D Oyuncu + Full Hile + Tutturmasan da Para
İnternetten bulduğu hazır maplerle ve kitlerle HG açıp ayda 50-100 tl arası kar eden tanıdıklarım var.

Ayrıca kendine güveniyorsan bunların dışında RPG, MMORPG ve SkyBlock'a da göz atmalısın.

Kaan697

Vae Victus
En iyi cevaplar
0
yabancıların factionu nasıl ki fazla oynamadım da yabancıların serverlarında
barbar türklerin asla uyum sağlayamayacağı, yağmanın talanın, akıncılığın serbest olduğu claim falan olmayan ev kıranın admin tarafından banlandığı dayanışma imece ve grupların savaştığı mekan

Bertan Taşkıran

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ingilzilerdeki gibi aç factionu.
türkiyedee bir ilk yapmış olrusun.
Ilk değil, Eylül 2014ten beri çalışıyorum üstünde :)[DOUBLEPOST=1434029141,1434029076][/DOUBLEPOST]
barbar türklerin asla uyum sağlayamayacağı, yağmanın talanın, akıncılığın serbest olduğu claim falan olmayan ev kıranın admin tarafından banlandığı dayanışma imece ve grupların savaştığı mekan
Desteriada kırmak yağmalamak yakmak sürgüne dizmek serbest, oyuncuları kandırmak bile serbest. Ama güzel tutuyor +1K Online.

Kaan697

Vae Victus
En iyi cevaplar
0
Ilk değil, Eylül 2014ten beri çalışıyorum üstünde :)[DOUBLEPOST=1434029141,1434029076][/DOUBLEPOST]
Desteriada kırmak yağmalamak yakmak sürgüne dizmek serbest, oyuncuları kandırmak bile serbest. Ama güzel tutuyor +1K Online.
güçlü olan güçsüzü ezer ama buralarda iflas eden oyunu bırakıyor

RandomMac5

KreeDome
En iyi cevaplar
0
bak dostum insanlara sorman aslında hata bunu sen düşüneceksin insanların ilgisini ne çeker bu senin kararın bence kimsenin yapmadığı bir şey yap hem ilgi çekersin hemde başarı :)