KosovAli27
Zombi Katili
- En iyi cevaplar
- 0
Ben yazın bir server açmayı düşünüyorum ama ne servere açmalıyım karar veremedim serverimin kendi parasını karşılasa yeter
Faction.
teşekkürlerFekşın = para
Survival = Sağlam Oyuncu Kitlesi + Tutturabilirsen Para
Faction = Kötü ve V€L€D Oyuncu + Tutturmasanda Para
Kit Pvp = Kötü ve V€L€D Oyuncu + Full Hile + Biraz Tuttursan Para
Ingilzilerdeki gibi aç factionu.Faction.
yabancıların factionu nasıl ki fazla oynamadım da yabancıların serverlarındaIngilzilerdeki gibi aç factionu.
türkiyedee bir ilk yapmış olrusun.
barbar türklerin asla uyum sağlayamayacağı, yağmanın talanın, akıncılığın serbest olduğu claim falan olmayan ev kıranın admin tarafından banlandığı dayanışma imece ve grupların savaştığı mekanyabancıların factionu nasıl ki fazla oynamadım da yabancıların serverlarında
Ilk değil, Eylül 2014ten beri çalışıyorum üstündeIngilzilerdeki gibi aç factionu.
türkiyedee bir ilk yapmış olrusun.
Desteriada kırmak yağmalamak yakmak sürgüne dizmek serbest, oyuncuları kandırmak bile serbest. Ama güzel tutuyor +1K Online.barbar türklerin asla uyum sağlayamayacağı, yağmanın talanın, akıncılığın serbest olduğu claim falan olmayan ev kıranın admin tarafından banlandığı dayanışma imece ve grupların savaştığı mekan
güçlü olan güçsüzü ezer ama buralarda iflas eden oyunu bırakıyorIlk değil, Eylül 2014ten beri çalışıyorum üstünde[DOUBLEPOST=1434029141,1434029076][/DOUBLEPOST]
Desteriada kırmak yağmalamak yakmak sürgüne dizmek serbest, oyuncuları kandırmak bile serbest. Ama güzel tutuyor +1K Online.