Hangi Oyun?

Sarper170

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Merhaba!
Yazın kendime oyun alacağım. 2 tane oyun belirledim. Sadece birini alabilirim. Arada kaldım. Sizce hangi oyun olsun? Oyunlar; (Lütfen bu 2 oyunla bilgisi olanlar cevap yazsın...)
Rust: (Rust değişti, eski olanı ayrıldı. Şu an hatırladığım kadarı ile oyunun 3 türü var. Ama hatırlamıyorum adlarını. Bu resimler oyunun sitesinden.)
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Space Engineers:
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

TrustNoONE

Kimyager , Sadece Kimyager.
En iyi cevaplar
0
Bence farklı türlere yayıl bu oyunlar sandboxtur Yapacağın şey sonsuzdur gibi ama bence 2side aynı gibi 1 tavsiye oyun daha Command An Conquer Tiberium Wars.

umut_

┌────────────┐ [ 1881 - 193∞ ] └────────────┘
En iyi cevaplar
0
Bunlar Pek Sarıcı Değil Bana Kalırsa 2 Sinide Alma :(

Sarper170

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bence farklı türlere yayıl bu oyunlar sandboxtur Yapacağın şey sonsuzdur gibi ama bence 2side aynı gibi 1 tavsiye oyun daha Command An Conquer Tiberium Wars.
Kuş bakışı oyunlarla aram iyi değil maalesef...[DOUBLEPOST=1434033507,1434033437][/DOUBLEPOST]
Bunlar Pek Sarıcı Değil Bana Kalırsa 2 Sinide Alma :(
Minecraft almaktan daha iyidir :(. O oyunu ne kadar çok oynasamda o oyuna ASLA para vermem...

lSincapl

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Rust daha iyi, gerçi olay senin tarzında ancak bana sorarsan doğada hayatta kalma oyunları her zaman daha ilgi çekicidir. Eli silahlı düşmanlar yerine doğanın düşmanımız olması ve doğada vahşi yaşama uyum sağlayıp, hayat kalmak için mücadele vermek her zaman güzeldir. Ancak sen fantastik olayları seviyorsan Space Engineers almaktan çekinme.

ModluMinecraft

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Kardeşim alıyosan MINECRAFT alacaksın çünkü minecraft SINIRSIZ bir oyundur. Minecraft'ta agar.io yu da yaptılar pacman'ide flash'ıda thor'uda bence mc al...
TABİİ SEN BİLİRSİN :)

Sarper170

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kardeşim alıyosan MINECRAFT alacaksın çünkü minecraft SINIRSIZ bir oyundur. Minecraft'ta agar.io yu da yaptılar pacman'ide flash'ıda thor'uda bence mc al...
TABİİ SEN BİLİRSİN :)
Crack bana yetiyor. Crack hayattır :).
Bence biraz bekleyip arma 3 alabilirsin 60 tl olucak %50 indirim
Bir ara bedava olduğunda indirmiştim. RPG olanlarını oynamıştım. Sistemleri falan güzel fakat gösterdiğim 2 oyundanda anlayacağın gibi benim sandbox oyunlarına daha çok ilgim var. Genede sağol :)...

Mr1KinG

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Crack bana yetiyor. Crack hayattır :).

Bir ara bedava olduğunda indirmiştim. RPG olanlarını oynamıştım. Sistemleri falan güzel fakat gösterdiğim 2 oyundanda anlayacağın gibi benim sandbox oyunlarına daha çok ilgim var. Genede sağol :)...
Garrys mod alabilirsin oda indirime girecek 2 dolarmı ne olacakmış