8-12 Yaş Arası Bize Minecraftı Öğreticek Arakdaş Arıyoruz

Zetsumaru

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Merhaba arkadaşlar ben Mert. Başlıktan anlıycagınız üzre bana ve arkadasıma minecraft'ı ögreticek birini arıyoruz.12'yaşından büyük biriylede oynamak istemiyoruz :p. Bizimle oynıyıcak arkadaşın Mikrofonu olmak zorunda. Ne kadar kötü olduğu önemli değil. İlgilenirseniz Skypem:Mert.Taner2.Oynıycağımız serveri biz açıcaz.:creeper::domuz::koyun::örümcek::zombi:

DarwinDoplhie

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Lütfen dalga geçmeyin, düzgünce sormuş.
Allah aşkına kardeşim, sekiz yaşında bir çocuk düşün. Ve bilgisayar başında. Sonra gelişme sorunu, gözlük sorunu.
Ünlü bir bilgisayar firması sahibinin çocuğuna sadece ''kara düzen'' telefon kullandırıyormuş. Yani bir zararı var da ondan heralde, bizde boşuna bir şey demeyiz.

Helter

Pattes
En iyi cevaplar
0
Allah aşkına kardeşim, sekiz yaşında bir çocuk düşün. Ve bilgisayar başında. Sonra gelişme sorunu, gözlük sorunu.
Ünlü bir bilgisayar firması sahibinin çocuğuna sadece ''kara düzen'' telefon kullandırıyormuş. Yani bir zararı var da ondan heralde, bizde boşuna bir şey demeyiz.
8 yaşında olduğunu söylememiş ki? Ayrıca sizin karışabileceğiniz bir şey olduğunu düşünmüyorum.

umut_

┌────────────┐ [ 1881 - 193∞ ] └────────────┘
En iyi cevaplar
0
8 yaşında olduğunu söylememiş ki? Ayrıca sizin karışabileceğiniz bir şey olduğunu düşünmüyorum.
Oda Sen 8 Yaşındasın Dememişki ?
Konuda Min 8 Yaş Yazınca Ona Yorum Yapmış ?

DarwinDoplhie

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
8 olsa ne yazar 12 olsa ne yazar? Sonuçta hala gelişme sürecinde çocuk. Her türlü zararlı. Bırakın bu yaşlarda bize bilgisayar, 3310'dan yılanı bile anca oynatıyorlardı.[DOUBLEPOST=1434046603,1434046530][/DOUBLEPOST]
15-16 yaşında olupda insan olmayı beceremeyenler varken bu arkadaşlarla dalga geçmenin anlamı ne şimdi ?
Düzgünce sorulmuş bir soruya cevap veremeyen kişinin beyninden şüphe duyuyorum.
Eğer dalga geçme konusunda bana bir sözün varsa mesajlarımı tekrar oku derim.

Zetsumaru

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Neden bu kadar dalga geçtiğinizi anlamadım sadece bizimle oynıycak birini aramak için uygun bi sitedir diye düşünmüştüm.