İnternette karşılaştığınız paranormal,korkunçlu videolar

DirenCan

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Azönceki arkıdaşın konusundaki l fell fantastic videosu gibi videolar varsa bulduğunuz paylaşın, korkalım.
arkadaşın videosu:

benim paylaşmak istediğim :
hikaye şudur : Elisa Lam adlı kız kaldığı otelde bindiği asansörün kamerasına takılmıştır. kadın videoda sanki 'BİRŞEY'den kaçmaya çalışıyor,saklanıyordur.Bindiği asansörü çalıştırmak için bütün tuşlara basar ama asansör çalışmaz.Bunun üzerine asansörün dışına çıkan Elisa biri/bir şey ile konuşur gibi haraketler yapiyordur. Elisa bir süre sonra normal bir insanın yapamiyacağı şekilde ellerini ters yönde çevirmeye başlıyor, saçma haraketler yapiyor ve mercekten çıkıyor[1:58 de] . video kaydından daha korkunç bir olay ise kadının kendi fiziğini kullanarak içine giremeyeceği bir tankerin içinde bulunması,Tankerin tırmanmanın imkansız bir yükseklikte oluşu, tanker kapağının tek bir insan tarafından kapatılmasının mümkün olmadığı bir tankerde bulunuyor. Otopsi sonuçları hiçbir cinayet izine rastlıyamiyor. falan filan. yazarken bile korktum :(
@abdullah2323 okumadan/izlemeden yatmana izin vermiyorum. (so üzgünüm :( )
sizde izleyin : @umut_ @KadirBerk @yoloman @ZerefIheBlackMage @ZereftheBlackMage kaç tane var senden :S @ErenBeyazkurt @Polkakorowakurwa @B35T14 @Enderiatus HÖRKÜZ
başlığı unutmayalım sizinde videonuz varsa atın açıklamayla

DIO

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
En iyi cevaplar
0
Beni neden ekliyorsunuz anlamıyorum birde saat 01.59 iken :(

tutkusina

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
eh,linkini ezberledim ama maleseef paylaşmak yasak.
geçen forumda bir arkadaş bizi agor'la kandırmaya çalışıyordu,güzelce bi susturulmuş :) zaten siteyi açtım arkadaşlarımla fln bi 10dk baktık siteye sonra çıktık :D
Jeff abi sağ olsun çocukken beni korkuttuğu için (gerçi daha hesaplaşmadık ama olsun)...

abdullah2323

BOZKURT
En iyi cevaplar
0
i feel fantaastiic it is a bombastic miyaav miyaaav meeov meme balonluuu gızzz korkunclu kari swf korkmuyorum ki[DOUBLEPOST=1434092420,1434091891][/DOUBLEPOST]1. videonun açıklamasi ben yazdim
iman ile dolu bi beyine hic bir 25. kare nakşedemez.Allah'u Ekber..Teorilerden biri robotun yaratıcısı hakkında, onun bir seri katil olduğu düşünülüyor ve öldürdüğü kurbanın giysilerini Tina'ya giydirdiği de teoriler arasında.Videonun kısa bir bölümünde boş bir araziye zoom yapıldığı görülüyor.Cinayeti burada işlemiş olabilceği gibi, yine bir bölümünde de siyah elbise giymesi bu olasılığı arttırıyor.isteyen olursa videonun aciklamasindan cikardigim sonusuda atayimbeyler yardim edin araştirdim epeyi evde tekim cok izledim bunlari buldum okuyun korktum yavhttps://m.facebook.com/photo.php?fb...008279711934&set=p.1605969416355700&source=471960-1970li yıllarda hastaneye bir cansız manken gibi bir şey gelmiş ama canlı şekilde her tarafından kan akıyormuş bağlamışlar falan yüzüne bakan kendini kötü hissediyor kaçıyormuş 1-2 kişi ******* etmiş doktorlardan biri sen kimsin diye sorunca ben tanrıyım diyip gülümsemiş daha sonra kaybolmuş sanırım@Polkakorowakurwa@B35T14konuyu acan v3let kimse agir kufur yadi benden bebe konuyu acip gidip yatiyor bu saatte su icmeye giderken korkudan ilk defa omuriligim titredi bayilacaktim heey heey fantastic bu gecede uyku yok

2. video buyuk ihtimalle buyuk cinlerden ifrit veya semum

Tratsel

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Video değilde arkadaşım keklemişti beni dedi
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
korkunçlu karı var her an çıkabilir diye baktım hiçbir şey yok. Sonra diğeri dedi agor.io korkunçlu karı çıkıyor dedi herhangi bir yerde çıkıyor dedi bende korkunçlu şeyleri severim korkmam dedimki siteye girer girmez

Bu jeff the killer abimizle karşılaştım ve o karşılaşmayla benim sandalyeden düşme zamanım aynıydı :(

(buyrun öğlen öğlen ben korkmam diyenlere "agor.io") gecenin 1 bucuğunda baktığım için kendimi iyi hissetmiyordum :(