DirenCan
Kızıltaş Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Azönceki arkıdaşın konusundaki l fell fantastic videosu gibi videolar varsa bulduğunuz paylaşın, korkalım.
arkadaşın videosu:
benim paylaşmak istediğim :
hikaye şudur : Elisa Lam adlı kız kaldığı otelde bindiği asansörün kamerasına takılmıştır. kadın videoda sanki 'BİRŞEY'den kaçmaya çalışıyor,saklanıyordur.Bindiği asansörü çalıştırmak için bütün tuşlara basar ama asansör çalışmaz.Bunun üzerine asansörün dışına çıkan Elisa biri/bir şey ile konuşur gibi haraketler yapiyordur. Elisa bir süre sonra normal bir insanın yapamiyacağı şekilde ellerini ters yönde çevirmeye başlıyor, saçma haraketler yapiyor ve mercekten çıkıyor[1:58 de] . video kaydından daha korkunç bir olay ise kadının kendi fiziğini kullanarak içine giremeyeceği bir tankerin içinde bulunması,Tankerin tırmanmanın imkansız bir yükseklikte oluşu, tanker kapağının tek bir insan tarafından kapatılmasının mümkün olmadığı bir tankerde bulunuyor. Otopsi sonuçları hiçbir cinayet izine rastlıyamiyor. falan filan. yazarken bile korktum
@abdullah2323 okumadan/izlemeden yatmana izin vermiyorum. (so üzgünüm
)
sizde izleyin : @umut_ @KadirBerk @yoloman @ZerefIheBlackMage @ZereftheBlackMage kaç tane var senden
@ErenBeyazkurt @Polkakorowakurwa @B35T14 @Enderiatus HÖRKÜZ
başlığı unutmayalım sizinde videonuz varsa atın açıklamayla
arkadaşın videosu:
benim paylaşmak istediğim :
@abdullah2323 okumadan/izlemeden yatmana izin vermiyorum. (so üzgünüm
sizde izleyin : @umut_ @KadirBerk @yoloman @ZerefIheBlackMage @ZereftheBlackMage kaç tane var senden
başlığı unutmayalım sizinde videonuz varsa atın açıklamayla