Hangi Oyun?

Drag422

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Space engineers al oyun her hafta (ciddiyim her hafta) update alıyor ve tonla yeni şey ekleniyor
rust yanında sönük kalır .-.
tabi herkes rust u tercih etmiş...
hmph zevksizler fln xd (alınmayın .-.)
edit : senin dediğin rust 2 imiş şimdi fark ettim .-.

lSincapl

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Kardeşim alıyosan MINECRAFT alacaksın çünkü minecraft SINIRSIZ bir oyundur. Minecraft'ta agar.io yu da yaptılar pacman'ide flash'ıda thor'uda bence mc al...
TABİİ SEN BİLİRSİN :)
Peki tüm bu saydığın oyunların orjinali var iken neden Minecraft'ta yapılmış kötü versiyonunu kullansın. Evet Minecraft sınırsız bir oyun ancak çok boş ve sıkıcı bir oyun. Bana söyler misin? Agar.io oynarken ki rahatlığı, agar.io Minecraft versiyonundan alabilir misin? Ya da diğer oyunları oynarken ki rahatlığı. Ben söyleyeyim alamazsın. Çünkü hiçbir şey mükemmel bir şekilde kopyalanmaz, sırf başka oyunları bu oyuna uyarlayabiliyoruz diye alacaksak hiç almayalım.

Drag422

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Peki tüm bu saydığın oyunların orjinali var iken neden Minecraft'ta yapılmış kötü versiyonunu kullansın. Evet Minecraft sınırsız bir oyun ancak çok boş ve sıkıcı bir oyun. Bana söyler misin? Agar.io oynarken ki rahatlığı, agar.io Minecraft versiyonundan alabilir misin? Ya da diğer oyunları oynarken ki rahatlığı. Ben söyleyeyim alamazsın. Çünkü hiçbir şey mükemmel bir şekilde kopyalanmaz, sırf başka oyunları bu oyuna uyarlayabiliyoruz diye alacaksak hiç almayalım.
doğru diğer oyunları kopyalayan bir oyunu kim napsın...

S

sergun26

Ziyaretçi
Ben hayatta kalma oyunlarını sevdiğim için Rust diyorum. The Forest, Rust ve başka türden de olsa Crysis hayranıyım zaten.

ModluMinecraft

Marangoz
En iyi cevaplar
0
kardeşim ben sadece fikir sundum arkadaş alırsa alır bana laf yetiştirmene gerek yok

GodofMilker

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Genel olarak tahminen Space Engineers tercih edilir (Dünya geneli*) farklı ve uzayda geçen en iyi sandboxlardan biridir*
Şahsen Rust derim yenilenmiş halini görmedim ama Space Engineers sıkıcı geliyor bana :(
(Bırakın bunları fetele alın fetele*
)

KaanGunlu

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
LEGO WORLDS'u aldım low ayarlada bile 10-15 FPS ayrıca klavyeyi algılamıyor :( Hiç birşeyde anlamadım birtek dünya yaratıp ayıya bindim :(
Steam para iadesi yapıyor mu :(