L
LifeTaker
Ziyaretçi
şimdi sınıfta kalinurreiz artık üniversiteye lisede aldığımız puanların etkisiyle giriyoruz
takdir veren hoca öldü mü
teşekkürsüz sınıf kaldı mı
şimdi sınıfta kalinurreiz artık üniversiteye lisede aldığımız puanların etkisiyle giriyoruz
takdir veren hoca öldü mü
teşekkürsüz sınıf kaldı mı
Püdünk tarafından ölüm tehditleri aldığım için kaldırıldı.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Arkadaşın cahilliğini buradan görüyoruz. Böyleleriyle iletişim kurmayın lütfen , kendisi pandalara aşırı derecede ilgi duyuyor. Ayrıca kısasa kısas oDişe diş![]()
üzerindeki sayıları tektek birleşik yaz birdeYani şöyle nasıl anlatsam üstünde mühür var devamsızlıklar yazıyor,notlar yazıyor.İmzalar filan var arkada Atatürk'ün resmi var.Daha açıklıyayımmi :/
işsiz dedected.Hepsi 100 + TakdirName (Thug Life)(Günde 15 DK.Mobildeyim Günde 8 Saat Falan Çalışıyorum.
Kardeş,İlkOkul 4 e Gidiyorum.Alay Edersen Et.(Dar Geliyorsa Benle Yaşam,Kapı Orda İkile Paşam)[DOUBLEPOST=1434143372,1434143321][/DOUBLEPOST]B)işsiz dedected.
o anlamda değil , cidden iyiymiş notların . ( ben ve esprilerimKardeş,İlkOkul 4 e Gidiyorum.Alay Edersen Et.(Dar Geliyorsa Benle Yaşam,Kapı Orda İkile Paşam)
Ortalamam 91,xxx fakat yalaka değilim..Lisede notunuzun 70 ve üzeri olması iyi bir yalaka olduğunuzun kanıtıdır.
Zindevitik bilgiler...
4. sınıfta hepsinden 100 almakla övünüyorsun ve günde 8 saat çalışarak yapıyorsun bunu.Hepsi 100 + TakdirName (Thug Life)(Günde 15 DK.Mobildeyim Günde 8 Saat Falan Çalışıyorum.
4. sınıfta takdir yok diye biliyorum4. sınıfta hepsinden 100 almakla övünüyorsun ve günde 8 saat çalışarak yapıyorsun bunu.