KSP Uçmayan uçak sorunu

CrafterMan24

Arduino is my life :C
En iyi cevaplar
0
Yaşasın, KSP oyuncusu detected.
Belki motorun veya yakıtın gücü uçağı havada tutmaya yetmiyor olabilir.
Bu arada uzay gemisi yapma kısmı da zevkli, onu da öneririm.

12NationalElectric12

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Yakıt sorunu yok. Enerji sorunuda yok. Uçağıma kara büyü yapıldığından şüpheleniyorum :D
Evet crack :( Daha önce satın almıştım steam hesabını satınca tekrar satın almak istemedim crack indirdim :(

Aya gitmek kolay aslında. Hele atmosferin dışına çıktıktan sonrasında arkana yaslan dinlen :D

Sadece ay'a gidilmiyor. Minecraft gibi sınırsız şeysileysi yapabiliyorsun. İstersen füze yap, istersen suda giden gemi yap, istersen uçak yap, istersen uzay istasyonu. Mekanik olmayan (ev, araba, deniz feneri) gibi şeyler yapıp aya gönderebilirsin :D Hatta orada şehir bile kurabilirsin :)

2 gb boş alana sığar bu :D Oyun çok hafif (büyük şeyler için çok ram gerekli)
1.benim izlediğim videoda adam ulrta yavaş anlatıyordu ve neredeyse 1 saatti video o yüzden sıkılıp izlemekten vazgeçtim internet kafedeki abiye bilgisayarımı toplattırıyorum. Toplattımmı ksp yükleyip video izlemeden aya gidiceğim
2.Oha şehir kurmak? peki medeniyet falan kurabiliyon mu? :D Peki dünyaya şehir inşa edebiliyoz mu
3.Uzay istasyonunda o kermanlar olup uzay istasyonunda gezinebiliyoz mu?
4.Hangi sürümsün ve oyun kaç gb?
5.Uydu gönderince uydu her saniye biraz dünyaya birazdaha yaklaştınü gösteren bir video izledim gerçekten öyle mi? (pek fazla soru sorduğum için özür dilerim)

KaanGunlu

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
1.benim izlediğim videoda adam ulrta yavaş anlatıyordu ve neredeyse 1 saatti video o yüzden sıkılıp izlemekten vazgeçtim internet kafedeki abiye bilgisayarımı toplattırıyorum. Toplattımmı ksp yükleyip video izlemeden aya gidiceğim
2.Oha şehir kurmak? peki medeniyet falan kurabiliyon mu? :D Peki dünyaya şehir inşa edebiliyoz mu
3.Uzay istasyonunda o kermanlar olup uzay istasyonunda gezinebiliyoz mu?
4.Hangi sürümsün ve oyun kaç gb?
5.Uydu gönderince uydu her saniye biraz dünyaya birazdaha yaklaştınü gösteren bir video izledim gerçekten öyle mi? (pek fazla soru sorduğum için özür dilerim)
1. Video izlemeden aya gitmen zor :D Ben ilk denediğimde uzun süren facialardan sonra video izlemeye karar vermiştim.
2. Medeniyet kurabilirsin ama cidden çok zor. Düşünsene Dünyadan aya bir füze fırlatıyorsun ve bunlar çok yakın yerlere düşüyor :D Benim kurduğum şehirde 3 ev vardı hespinin uzaklığı 1000 metre kadardı :D
3. uzay istasyonunun içinde gezemiyorsun ama dışına çıkabiliyorsun. Diğer gemilerle docking(birleştirme) yapıp devasa bir istasyon oluşturabilirsin.
4. v0.25.0.642 diye bir sürümdeyim. 2.62 GB
5. Eğer uydunun 70.000 km den daha yakın bir yörüngesi varsa uydu yavaş yavaş dünyaya çakılabilir. Ama çekim kuvvettini geçerse ve düzgün bir yörünge oluşturursa uzaya gönderilen uydular sonsuza kadar kalabilir.
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Bu resimde az önce çekildi. Dünya yörüngesinde 2 farklı küçük araçla birleşti ve o iki aracı ay'a kadar taşıdıktan sonra aya bıraktı.
Hala iniş yapabilecek kadar yakıta sahip fakat yörüngede kalması daha hoşuma gidiyor :D

12NationalElectric12

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
1. Video izlemeden aya gitmen zor :D Ben ilk denediğimde uzun süren facialardan sonra video izlemeye karar vermiştim.
2. Medeniyet kurabilirsin ama cidden çok zor. Düşünsene Dünyadan aya bir füze fırlatıyorsun ve bunlar çok yakın yerlere düşüyor :D Benim kurduğum şehirde 3 ev vardı hespinin uzaklığı 1000 metre kadardı :D
3. uzay istasyonunun içinde gezemiyorsun ama dışına çıkabiliyorsun. Diğer gemilerle docking(birleştirme) yapıp devasa bir istasyon oluşturabilirsin.
4. v0.25.0.642 diye bir sürümdeyim. 2.62 GB
5. Eğer uydunun 70.000 km den daha yakın bir yörüngesi varsa uydu yavaş yavaş dünyaya çakılabilir. Ama çekim kuvvettini geçerse ve düzgün bir yörünge oluşturursa uzaya gönderilen uydular sonsuza kadar kalabilir.

Bu resimde az önce çekildi. Dünya yörüngesinde 2 farklı küçük araçla birleşti ve o iki aracı ay'a kadar taşıdıktan sonra aya bıraktı.
Hala iniş yapabilecek kadar yakıta sahip fakat yörüngede kalması daha hoşuma gidiyor :D
Oha oyun tahmin ettiğimdende süpermiş bir an önce yüksek performanslı bilgisayarımı toplattırmalıyım
ve dünyada şehir kurabiliyor muyuz? video izlemiştim dünya bomboştu :D

KaanGunlu

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bence en iyisi uçak yap üstünede roket bağla roketle aya gönder ayda uçakla dolaş :D
Uzun süren modifiye maratonunun ardından 3/10 pistten kalkma garantili (Acemiler kaldıramaz :( O kadar kötü yaptım) İniş yapamayan uçak yaptım. Orta menzilde rakipsiz :/ alçaktan uçuyor fark edilmiyor :D

12NationalElectric12

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Uzun süren modifiye maratonunun ardından 3/10 pistten kalkma garantili (Acemiler kaldıramaz :( O kadar kötü yaptım) İniş yapamayan uçak yaptım. Orta menzilde rakipsiz :/ alçaktan uçuyor fark edilmiyor :D
Her mekanizmadada bill kerman var yav :D video izliyorum her bölümde bill kerman sende bill kerman :D