Zoriandu
Kömür Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
O da iyiymişHangi tarafa istersem yumuşak ve kolay şekil alıyor![]()
O da iyiymişHangi tarafa istersem yumuşak ve kolay şekil alıyor![]()
Kafayı yiyeceğimbun benziyor
![]()
neden ki ?Kafayı yiyeceğim
ÇOK GÜZEL SAÇ O YÜZDEN.neden ki ?
sende benim gibi metal sevdasından uzatıyorsun galiba :|bundan sonra şu klipteki gibi yapıcam saçımı tabi uzadıktan sonra![]()
Benimkine benziyor.bundan sonra şu klipteki gibi yapıcam saçımı tabi uzadıktan sonra![]()
o da varda 4-5 senedir uzatmaya çalışıyorum zaten ama okulda felan zorla kestiriyorlardı ama bundan sonra hep uzatıcam :/[DOUBLEPOST=1434374556,1434374525][/DOUBLEPOST]sende benim gibi metal sevdasından uzatıyorsun galiba :|
andy daha seqsiBenimkine benziyor.
![]()
bana karışan yok okulda müdürden izin aldım babamda kızmıyor çünkü onun saçı benimkinden çok daha uzuno da varda 4-5 senedir uzatmaya çalışıyorum zaten ama okulda felan zorla kestiriyorlardı ama bundan sonra hep uzatıcam :/
bizim müdür kelbana karışan yok okulda müdürden izin aldım bamda kızmıyor çünkü onun saçı benimkinden çok daha uzun![]()
bizim müdür sadece izin verdi benim bahsettiğim babamın saçı ailede karışmıyor demek istiyorum yanibizim müdür kel![]()
Benim müdür keldi ya zoruna gidiyordu kesinbana karışan yok okulda müdürden izin aldım bamda kızmıyor çünkü onun saçı benimkinden çok daha uzun![]()
Andy best ya ne diyosun sen[DOUBLEPOST=1434374791][/DOUBLEPOST]Şu 3 yıl boyunca deliler gibi uzatacağım saçımı her türlü bakımı yapacağım her türlü şeyi uygulayacağım saçıma yeter ki uzasıno da varda 4-5 senedir uzatmaya çalışıyorum zaten ama okulda felan zorla kestiriyorlardı ama bundan sonra hep uzatıcam :/[DOUBLEPOST=1434374556,1434374525][/DOUBLEPOST]
andy daha seqsi
bak sana tavsiyem saçını 3 e vurdur ilk olarak yada hertarafı eşit kestir saçının yanları çok kısa şuanda üstler ile yanlar aynı olsun daha doğrusu her taraf aynı uzasınBenim müdür keldi ya zoruna gidiyordu kesin
Andy best ya ne diyosun sen[DOUBLEPOST=1434374791][/DOUBLEPOST]Şu 3 yıl boyunca deliler gibi uzatacağım saçımı her türlü bakımı yapacağım her türlü şeyi uygulayacağım saçıma yeter ki uzasın
Saçların çabuk uzamasını sağlayan bi' şampuan bileniniz var mı aranızda yan etkileri ne olursa olsun kullanacağım
benim ailede karışmıyorsa müdür beyciğimiz zorla eve göndertiyordubizim müdür sadece izin verdi benim bahsettiğim babamın saçı ailede karışmıyor demek istiyorum yani
Diyorsun yanlar falan hepsi aynı uzunlukta olsunbak sana tavsiyem saçını 3 e vurdur ilk olarak yada hertarafı eşit kestir saçının yanları çok kısa şuanda üstler ile yanlar aynı olsun daha doğrusu her taraf aynı uzasın
benim ailede karışmıyorsa müdür beyciğimiz zorla eve göndertiyordu[DOUBLEPOST=1434374987,1434374943][/DOUBLEPOST]