Saçınızın Uzunluğu ve Tipi

Kısa saç mı uzun saç mı

• Uzun hewal

Kullanılan: 49 72.1%
  • Kısa hewal

Kullanılan: 21 30.9%
  • Kel hewal

Kullanılan: 3 4.4%
  • Yarı-kel hewal

Kullanılan: 2 2.9%

• Kullanılan toplam oy
    68

Zoriandu

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
bana karışan yok okulda müdürden izin aldım bamda kızmıyor çünkü onun saçı benimkinden çok daha uzun :S
Benim müdür keldi ya zoruna gidiyordu kesin
o da varda 4-5 senedir uzatmaya çalışıyorum zaten ama okulda felan zorla kestiriyorlardı ama bundan sonra hep uzatıcam :/[DOUBLEPOST=1434374556,1434374525][/DOUBLEPOST]
andy daha seqsi
Andy best ya ne diyosun sen[DOUBLEPOST=1434374791][/DOUBLEPOST]Şu 3 yıl boyunca deliler gibi uzatacağım saçımı her türlü bakımı yapacağım her türlü şeyi uygulayacağım saçıma yeter ki uzasın
Saçların çabuk uzamasını sağlayan bi' şampuan bileniniz var mı aranızda yan etkileri ne olursa olsun kullanacağım

En iyi cevaplar
0
Benim müdür keldi ya zoruna gidiyordu kesin

Andy best ya ne diyosun sen[DOUBLEPOST=1434374791][/DOUBLEPOST]Şu 3 yıl boyunca deliler gibi uzatacağım saçımı her türlü bakımı yapacağım her türlü şeyi uygulayacağım saçıma yeter ki uzasın
Saçların çabuk uzamasını sağlayan bi' şampuan bileniniz var mı aranızda yan etkileri ne olursa olsun kullanacağım
bak sana tavsiyem saçını 3 e vurdur ilk olarak yada hertarafı eşit kestir saçının yanları çok kısa şuanda üstler ile yanlar aynı olsun daha doğrusu her taraf aynı uzasın
bizim müdür sadece izin verdi benim bahsettiğim babamın saçı ailede karışmıyor demek istiyorum yani
benim ailede karışmıyorsa müdür beyciğimiz zorla eve göndertiyordu :aşık:[DOUBLEPOST=1434374987,1434374943][/DOUBLEPOST]

Zoriandu

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
bak sana tavsiyem saçını 3 e vurdur ilk olarak yada hertarafı eşit kestir saçının yanları çok kısa şuanda üstler ile yanlar aynı olsun daha doğrusu her taraf aynı uzasın

benim ailede karışmıyorsa müdür beyciğimiz zorla eve göndertiyordu :aşık:[DOUBLEPOST=1434374987,1434374943][/DOUBLEPOST]
Diyorsun yanlar falan hepsi aynı uzunlukta olsun

özür dilerim BERBERE AZ AL DEDİM DUR DEMESEM 0'A VURACAKTI ŞİMDİ ÇOK PİS SİNİRLENDİM GİDİP DÜKKANINI BASASIM VAR

Bu arada yapamam üzgünüm saçlarım o kadar kısalırsa kafayı yiyebilirim