KSP Uçmayan uçak sorunu

KaanGunlu

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
:D ben bir ksp videosu izlemiştim gri reis driyordu
Ama jebediah gülmekten kırılıyo diyodu :D
O değilde kerbinler ölüyo mu gri reisin videosunda aya drone gönderiyordu içinde sanırım cebedyah vardı drone nun tümü patladı içinden cebedyah çıkmadı cebedyah ölmüş müdür?
Evet ölüyor. Ben bill reis'i aya iniş yapmamış bir aydan (yanlışlıkla) atmıştım ve aya 80 km hızla düştü :(
Ölümünü izlemek kötü oldu :/

BolshoiBooze

Rocket Enthusiast
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Düzeltilecek o kadar çok şey varki. O tekerleklerle sekme yapması muhtemel. Ayrıca CoL ile CoM arası bu uçağa göre fazla açık. İçinde arkaya doğru gömülü olmalı. Yaw Kanatçıklarını geri al, o şekilde aerodinamiği bozma dışında hiçbir işe yaramaz. Ayrıca yaw kanatçıklarında hareketi sağlayacak hiçbir şey yok, yani gereksiz. Hareketli kanatçık koy. Arka tekerlekler CoM'den daha ne kadar uzak olabilir acaba, CoM'den çok az uzak olmalı, bunun gibi tekerlek bir uçta CoM bir uçta olursa dediğim gibi sekme yapar. CoM'den sonra yerleştirirsen geri devrilir. Arka kanatları Translate komutuyla çok az içeri göm, sonra kanatçık ekle ki uçak kalkabilsin. Ayrıca RCS fazlasıyla gereksiz, sadece ağırlık merkezini bozuyor.

Konuda resmi paylaşılan diğer değişik uçmayacak tasarımları düzeltmek için PM'den iletişime geçebilirsiniz.

KaanGunlu

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Düzeltilecek o kadar çok şey varki. O tekerleklerle sekme yapması muhtemel. Ayrıca CoL ile CoM arası bu uçağa göre fazla açık. İçinde arkaya doğru gömülü olmalı. Yaw Kanatçıklarını geri al, o şekilde aerodinamiği bozma dışında hiçbir işe yaramaz. Ayrıca yaw kanatçıklarında hareketi sağlayacak hiçbir şey yok, yani gereksiz. Hareketli kanatçık koy. Arka tekerlekler CoM'den daha ne kadar uzak olabilir acaba, CoM'den çok az uzak olmalı, bunun gibi tekerlek bir uçta CoM bir uçta olursa dediğim gibi sekme yapar. CoM'den sonra yerleştirirsen geri devrilir. Arka kanatları Translate komutuyla çok az içeri göm, sonra kanatçık ekle ki uçak kalkabilsin. Ayrıca RCS fazlasıyla gereksiz, sadece ağırlık merkezini bozuyor.

Konuda resmi paylaşılan diğer değişik uçmayacak tasarımları düzeltmek için PM'den iletişime geçebilirsiniz.
Her şey tamamda rcs olmayınca hiç yön yeremiyorum ki :/
Not aldım yazdıklarını uygularım bir ara :)

BolshoiBooze

Rocket Enthusiast
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Her şey tamamda rcs olmayınca hiç yön yeremiyorum ki :/
Not aldım yazdıklarını uygularım bir ara :)

RCS uzayda hareket etmesi için Newton'ın 3. yasasından yararlanan bir sistem. Atmosfer içinde ise dediğim gibi kanatçıklara ihtiyaç var. Yaw(dümen) kanatçıkları için Standart Canard uygundur.