Serverimizde bulunan vipvilla bölümüne koyacağım bir ev

Sizce eklemeli miyim

• Evet

Kullanılan: 0 0.0%
  • Hayır

Kullanılan: 7 100.0%

• Kullanılan toplam oy
    7

SpanklyTR

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Yorumlarınız için çok teşekkürler arkadaşlar açıkçası bende beğenmedim çünkü serverde halletmemiz gereken bir sorun vardı bu evi yapabilmek için 15 dakikam vardı.Çok ciddi bir sorundu halletmemiz gerekiyordu.Bu evi tamamladıktan sonra kurucuya sordum oldumu diye kurucular baya beğendi ama bende halen kuşku vardı birkaç oyuncu ve viplere sordum onlarda güzel dedi bende size sormak istedim yorumlarınız baya sevindirdi bunu servere koymayacağız builderimize yaptıracağız.İyi forumlar :-)
O Kuruculara Söyle 15 Dk'da Böyle Bir Ev Yapılcaksa Viplere Hakaret Gibi Olmasın Warplara Özen Göstersinler 15 Dk yerine 1 Gün Versin Nolcak Sunucumu Kapancak Ama Sunucu Kapancaksa 3 gününüz felan varsa direk kapasın hiç açmadan yani bir warp için 15 dk çok az emin ol biraz özen göstersinler warplara ama bilemiyorum diger warplar daha iyidir kesin

İnanılmaz

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
O Kuruculara Söyle 15 Dk'da Böyle Bir Ev Yapılcaksa Viplere Hakaret Gibi Olmasın Warplara Özen Göstersinler 15 Dk yerine 1 Gün Versin Nolcak Sunucumu Kapancak Ama Sunucu Kapancaksa 3 gününüz felan varsa direk kapasın hiç açmadan yani bir warp için 15 dk çok az emin ol biraz özen göstersinler warplara ama bilemiyorum diger warplar daha iyidir kesin
Diğer maplar için 1 haftaya yakın uğraştık.Yorumlarınız için teşekkürler.Serverdeki sorun acayip büyük ama.Server Çöküyor 2 de bir.Yani eğer bir şey olursa o villanın emeği kalmaz bu yüzden fazla emek verme dedi.Ama server düzelmek üzere daha iyisini yapacağız

SpanklyTR

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Diğer maplar için 1 haftaya yakın uğraştık.Yorumlarınız için teşekkürler.Serverdeki sorun acayip büyük ama.Server Çöküyor 2 de bir.Yani eğer bir şey olursa o villanın emeği kalmaz bu yüzden fazla emek verme dedi.Ama server düzelmek üzere daha iyisini yapacağız
Sunucunuz Cöküyorsa Pluginlerden Felan Kaynaklanıyordur tahminen ama tamda bilemem şimdi benden daha bilgili arkadaşlar var plugin veya maplara yer yetmiyordur