Neden Türkiye'de Yok?

KaanGunlu

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
4 sorun var türkiyede.
1- Türkiye ne yaparsa yapsın beğenmeyip dış ülkeleri fazla beğenenler.
2- Konut düzeni ve şehir planının *** *** bak şurda boş arsa var hadi gecekondu yapak diyenler.
3- Türklerin büyük şeyleri hep dışarıya yapması. (Örn: adam dışarıda eğitim alıp türkiyeyi geliştireceğim diyor, sonra 100 dolar fazla kazanmak için dışarıda çalışıyor.)
4- Türklerin çok duygusal olması. (Elin İngilteresi zekasıyla mı gelişti sanıyorsunuz ? Adamlar gitti afrikayı sömürgeleştirdi zengin oldu sanayiye parayı bastı şimdi rahat rahat yaşıyorlar.)

ZereftheBlackMage

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
İşte Türkiye'nin gelişmeme sebebi böyle konular açmak! Bu konuyu açmak yerine, o eksikleri gidermeye çalışmak da vardı?
Ayrıca siz Minecraft'ı şiddet oyunu diye yasaklayan bir ülkeye ne dersiniz? Yabancı ülkelerde redstone dersi verilirken okullarda...

LordTs

Umut
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Dostum Türkiye bazı nedenlerden dolayı gelişemiyor mesela TRT başkanı bakın TRT "TRT" daha büyük yazayım TRT başkanı bilimkurguya haram demiştir.
+Olarak Türkiye'de youtube yeni yeni gelişmeye başladı birçok çeşitli kanal var ama daha hepsi yok eminim ileride olur.

lSincapl

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
İşte Türkiye'nin gelişmeme sebebi böyle konular açmak! Bu konuyu açmak yerine, o eksikleri gidermeye çalışmak da vardı?
Ayrıca siz Minecraft'ı şiddet oyunu diye yasaklayan bir ülkeye ne dersiniz? Yabancı ülkelerde redstone dersi verilirken okullarda...
Ne alakası var bana yabancı ülkelerde redstone dersi veren bir okul gösterir misin? Ayrıca Minecraft'ta şiddet var ancak az olduğundan dolayı bakanlık oyunu yasaklamadı.

Ne güzel bir milletiz her şeye "Türkiye en kötü ülke, yabancılar çok iyi" diye bakıyoruz. Çokta iyi yapıyoruz, savaş çıkınca kıçınızı yabancı ülkeler korur artık.

Goktug14

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Minecraft İsveç'te yaratıcılığı geliştirmek için 13 yaşındaki çocuklara zorunlu ders.

BraveHero

Dobloyu n'aptın
En iyi cevaplar
1
Türkiye neden yapımcıların hakkına girip crack oynuyor ?
Türkiye neden Minecraft'a kötü diyecek kadar cahil ?
Türkiye neden Böyle ?
and 999 more...

Mr1KinG

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Türkiye neden yapımcıların hakkına girip crack oynuyor ?
Türkiye neden Minecraft'a kötü diyecek kadar cahil ?
Türkiye neden Böyle ?
and 999 more...
1) Fakiriz + Oyuna para verilmez mantığı
2)Çünkü oynayanlar Wolfteam'den gelme (Sıcak sıcak taze)
3)Türkiye Yönetim şekliden dolayı böyle
and 999 more.....

AkanCe

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar kiminiz diğer ülkere seyehat etti ? Eden 1 2 kişi vardır peki diğerleri ? Siz Anca Filmlerden ve haberlerden diğer ülkelerde ne olduğunu görüyorsunuz.Fakat o ülkeyi hep iyi gibi gösteriyorlar ve bu sizde holywood etkisi (buydu heralde) yaratıyor. Diğer Ülkelerde de buradan çok pis şeyler var ve siz bunu hayla bilmiyorsunuz.

Alın bunları izleyin ve daha fazlası olduğunu unutmayın ! : Hiç birisi Türkiyede yok. (1 Tane felan olabilir.)
Italya ya gittim yere cop atmak bile yasak her yer tertemiz :)

GT-S5830i cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

L

LifeTaker

Ziyaretçi
1-Neden Türkiye'de insanlar gerekli saygıyı görmüyor?
2-Neden Türkiye'de Ata mirası değerli kabul edilmiyor?
3-Neden Türkiye'de geçmiş çok çabuk unutuluyor?
4-Neden Türkiye'de bu kadar çok suriyeli var?
5-Neden Türkiye'de bu kadar çok kapitalizm kurbanı insan var ve neden bu kadar çok batı hayranı insan var?