Başınızdan Geçen Korkunç(paranormal) olaylar

AkanCe

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Dostum benim odamın perdeleri siyah ortük kapı kapalı senin hikayeni okurken dedemin yanına gidelim geldi :( Bu arada evde tekim dedem 1 km kadar uzakta sence ne kadar korktum tahmin et ve lütfen yalan de.[DOUBLEPOST=1434443848,1434443793][/DOUBLEPOST]
Yazı... :(
Yalan değil gerçekten keşke yalan olsa ;(

GT-S5830i cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

ZereftheBlackMage

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Lütfen hortlatmayalım bir daha...

Gece saat 3'de perde (bizim ki şu ipli perdelerden...) hafif aralıklıydı. Bir anda uyanmıştım. Yataktaydım. Yana başımı bir çevirdim... perde de bir yüz vardı, hafif ayağa kalktım, tekrar baktım gitmişti. Yüz felan yoktu. Ama garipti... Ev 8. katta ayrıca...

adenzu54

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Şimdi düşündümde benim hayatımda hiç böyle şeyler olmadı, ne kadar sıkıcı...

Derkeeeen aklıma bi tane geldi.

Ben küçükken bir olay olmuştu güneş batmıştı akşam olmuştu. Neyseki annem, babam ve kardeşim evde yani yalnız değilim bi ara koridordan geçiyordum (neden bilmiyorum annem ve babamda arkamdan benle geliyolardı heralde yatmaya gidiyoduk). Fakat birden koridorun dönemecinde (bizimkisi L şeklinde) köpek gördüm sandım ve bir de havlama sesi o anda çığlık attım tabii ki annemle babam bunu neden yaptığımı anlayamadılar onlara bunu anlattım fakat bir şey değişmedi gerisini hatırlamıyorum. Onun dışında hayatım çok sade ve monoton.

12NationalElectric12

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
1.Olay 2013 yılında saat 6-7

Evde tektim bilgesayar oynarken bir ses geldi evden (evdeki tüm ışıklar açık evde tek kaldığımda açıyorum) ben kalkmadim bilgesayardan ve ses yaklaştığını duyunca o kadar çok korktum ki kalbim çok hızlı atiyordu.Yeter dedim telefondan arkadaşımı aradım bize geldi ve ses kesildi

2.Olay 2014 yılında Gece 1-2

Gece yatarken uyandım bir an ve kapımın arkasında bir asacak var ve üstünde bir bebek var kanlı çok korktum bağırdım uyanan olmadı bir süre sonra hizlica gitti

3.Olay 2014 yılında

Akşam yatarken sandalyemin yanından hizlica bir şey geçti.O akşam arkadaşımla iddaya girmiştik 3 kere 3 harfli diye bagircaktik kaybettim ve yaptım devam edeyim.Ben hemen yorganın altına girdim ve bir baktım sabah olmuş.Ama yorganim yırtılmış boğazımı sıkıyordu minicik yerden kafam nasıl geçtiğini anlamadim sonra lavaboya gideyim derken ayağımda battaniyenin içine girmiş(yırtılmış da girmiş.)

Hepsi gerçektir.Uydurmaca yoktur.

GT-S5830i cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Bu yazdığın olayların sebebi:
Cinler sana musallat olmuş ben şanslıyım bana rüyamda musallat oluyorlar (rüyadada kötü oluyor kırmızı gözlü siyah giyinmli bir çocuk görüyorum rüyamda sure okumaya çalıştığımda sesim aşırı kısılıyor) . Bence her gece yatarken Felak Nas surelerini oku.[DOUBLEPOST=1434471820,1434471610][/DOUBLEPOST]
Babam yarı çıplak Cosplay fotoğraflarımı buldu.
+ Senin attığın çizimleri gördü
++Avatarı fark etti.
+++Çok pis fırça yedim.
++++Siz siz olun ne kadar ben yakalanmam deseniz de ne kadar önlem alsanız da sonunda yakalanıyorsunuz.
@MUHDE @Polkakorowakurwa @faketaxidriver
Birçokkez yazışmam yasak olan kişiyle yazışmıştım ve bugüne kadar 3-4 kere yakalandım