Kullanıcı Adımı Değiştirsem Mineplexe Aynı Hesapla Devam Edebilirmiyim ?

TheXX3

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Başlık biraz garip oldu :D sormak istediğim şuydu kullanıcı adım BlueHeaven34061 burdaki 0 ı yanlışıkla ekledim şimdi ben bunu değiştirmek istiyorum değiştirirsem mineplexe kaldığım yerdem devam edebilirmiyim yoksa adım değiştiği için sıfırdanmı başlarım baya bir ilerleme kat etmiştim hero vıp filan almıştım 0 dan başlatırsa çok üzülürüm

kaptan123

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
ismine göre kayıt oluyorsun ismini değişirsen 0 lanır ama adminle konusursan birşeyler yapabilir
örnegin ismini değişince eski cardaki eşyaları felan verebilir tabi bu admine kalmış bir şey

TheXX3

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
ismine göre kayıt oluyorsun ismini değişirsen 0 lanır ama adminle konusursan birşeyler yapabilir
örnegin ismini değişince eski cardaki eşyaları felan verebilir tabi bu admine kalmış bir şey
ozaman boşver hiç riske alamam hero almış olmasaydım sıfırlardımda hero aldım kalsın o yüzden

Geleyepehele

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Saçmalamış konudakiler , ismini değiştirebilirsin crackli sunucular dışında sorun olmaz
Şöyle düşün senin ismin BlueHeaven34061 , bu sadece görünen ismin bunun gibi birde özel kodun var ve bu özel kod asla değişmez
mineplex seni isminden değil özel kodundan tanıyor bu durumda üyeliğin gitmeyecek

KaanGunlu

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sorun olmaz. Hatta başka birisi senin eski nick'ini alıp kayıt olsa bile herkes kendi hesabıyla devam eder.
Çünkü server seni nickinle değil sayısal bir kod var o kod ile tanıyor. O kodda değişmiyor.

kaptan123

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Saçmalamış konudakiler , ismini değiştirebilirsin crackli sunucular dışında sorun olmaz
Şöyle düşün senin ismin BlueHeaven34061 , bu sadece görünen ismin bunun gibi birde özel kodun var ve bu özel kod asla değişmez
mineplex seni isminden değil özel kodundan tanıyor bu durumda üyeliğin gitmeyecek
ben serverlar ister pre ister crack olsun kullanıcı ismiyle kayıt oluyor biliyorum sen daha önce böyle bir şey denedinmi
cünkü isim değiştirme minecrafta sonradan gelen bir özellik

ThtrkmN

King of the Wild Hunt
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
5-6 kere değiştirdim. Versiyon farketmiyor. Crack hariç hiçbir sunucuda en ufak bilgin bile kaybolmaz. Bilginiz olmadan konuşmayın lütfen.
Böyle bir risk olsaydı Mojang davalık olurdu ve bu özellik kalkardı. Premium hesapların kullanıcı adları hiçbir önem teşkil etmiyor.
Zevkine kalmış.
Hatta Mojanga crack sunucularda kullanıcı ismimden dolayı mağdur olduğumu, eski kullanıcı adıma dönmek istediğimi söylediğimde bile sadece 1 günde eski kullanıcı adıma döndürdüler.

TheXX3

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
oooo çok rahatladım abi yav o zaman hemen değişiyorum :D[DOUBLEPOST=1434541615,1434540649][/DOUBLEPOST]adımdan komple sayıları atıp sadece Blue_HeaveN yaptım hiçbir şey olmadı gene kaldığım yerden devam ediyom hepinizden Allah razı olsun çok teşekkür ederim

Mulfucer

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
İsmini değiştirmen bir şeye sebep olmaz bu sanırım benim düşüncem Microsoft sanırım premium sunucularda ismini değiştirdiğin zaman sanırım o isimle olan üyeliğini yeni bir isim açıp oraya aktarıyor ve eski isminle olan hesabını siliyor ya da sen ismini mesela aaa iken aab yaptığında orjinal ismin aaa oluyor ama sen aab olarak giriş yapıyorsun ve adminlerde öyle görüyor ama oyundaki asıl hesabın aaa olarak kalıyor bu ikisinden birini kullanmış olabilirler ama sonuçta herhangi bir pre sunucudaki herhangi bir üyeliğine herhangi bir şey olmaz.

TheXX3

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
İsmini değiştirmen bir şeye sebep olmaz bu sanırım benim düşüncem Microsoft sanırım premium sunucularda ismini değiştirdiğin zaman sanırım o isimle olan üyeliğini yeni bir isim açıp oraya aktarıyor ve eski isminle olan hesabını siliyor ya da sen ismini mesela aaa iken aab yaptığında orjinal ismin aaa oluyor ama sen aab olarak giriş yapıyorsun ve adminlerde öyle görüyor ama oyundaki asıl hesabın aaa olarak kalıyor bu ikisinden birini kullanmış olabilirler ama sonuçta herhangi bir pre sunucudaki herhangi bir üyeliğine herhangi bir şey olmaz.
bana hesabını aktivasyon kodundan tanıyorlar teorisi daha mantıklı geldi bence de aktivasyon kodundan tanıyorlar