RedIsBack
Obsidyen Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Spoiler İçerir !!
Merhaba değerli Minecraftturk üyeleri ! Siz Jurrasic World hakkında ne düşünüyorsunuz ? Olmuş mu ? Yoksa çok düşük bir film mi kalmış ? Bana göre tam tadında bir filmdi. Bilim kurgudan ziyade romontik komedi ve aksiyona dönmüşler ama yönetmen farklılığındandır herhalde. Bu arada baş dinazorumuz *Namı değer Indominus Rex*
biraz ezik kalmış. Ama gerçekten bana korkulu, stresli ve heyecandan altıma yaptığım sahneler yaşattı ona burdan selamlar
Bu arada Raptorlardan çok dikkatimi çeken 2.dinazor kesinlikle denizdeki dinazor "Mosasaurs" oldu. O herşeyi yemeler filan
Bu arada çocukların bakıcısının durumuna da biraz üzüldüm açıkçası. Böyle bir teyze yok. Yemin ederim teyzeme şükrettim. Filmin baş karakterleri kesinlikle çocuklar olmalıydı. He bu arada Chris Pratt yine oyunculuğunu konuşturmuş. Film gerçekten çok güzeldi. Neyse bu kadar yeter biraz da siz konuşun
[DOUBLEPOST=1434566302,1434566270][/DOUBLEPOST]
Merhaba değerli Minecraftturk üyeleri ! Siz Jurrasic World hakkında ne düşünüyorsunuz ? Olmuş mu ? Yoksa çok düşük bir film mi kalmış ? Bana göre tam tadında bir filmdi. Bilim kurgudan ziyade romontik komedi ve aksiyona dönmüşler ama yönetmen farklılığındandır herhalde. Bu arada baş dinazorumuz *Namı değer Indominus Rex*
biraz ezik kalmış. Ama gerçekten bana korkulu, stresli ve heyecandan altıma yaptığım sahneler yaşattı ona burdan selamlar
Tag List: