Sohbet ! (Jurrasic World) *Spoiler İçerir*

RedIsBack

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Spoiler İçerir !!

Merhaba değerli Minecraftturk üyeleri ! Siz Jurrasic World hakkında ne düşünüyorsunuz ? Olmuş mu ? Yoksa çok düşük bir film mi kalmış ? Bana göre tam tadında bir filmdi. Bilim kurgudan ziyade romontik komedi ve aksiyona dönmüşler ama yönetmen farklılığındandır herhalde. Bu arada baş dinazorumuz *Namı değer Indominus Rex*
biraz ezik kalmış. Ama gerçekten bana korkulu, stresli ve heyecandan altıma yaptığım sahneler yaşattı ona burdan selamlar :D Bu arada Raptorlardan çok dikkatimi çeken 2.dinazor kesinlikle denizdeki dinazor "Mosasaurs" oldu. O herşeyi yemeler filan :D Bu arada çocukların bakıcısının durumuna da biraz üzüldüm açıkçası. Böyle bir teyze yok. Yemin ederim teyzeme şükrettim. Filmin baş karakterleri kesinlikle çocuklar olmalıydı. He bu arada Chris Pratt yine oyunculuğunu konuşturmuş. Film gerçekten çok güzeldi. Neyse bu kadar yeter biraz da siz konuşun :p[DOUBLEPOST=1434566302,1434566270][/DOUBLEPOST]
Tag List:

lSincapl

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Jurassic Park'ın hiçbir filmini izlemedim, izlememde. Çok saçma bir film olarak görüyorum Jurasic Park serisini, belki de dinozor temalı filmleri sevmememden kaynaklanıyor bu inadım. Öyle aşırı fantastik filmlerden hiç haz etmem

bkz. Lucy

Acarz

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Jurassic Park'ın hiçbir filmini izlemedim, izlememde. Çok saçma bir film olarak görüyorum Jurasic Park serisini, belki de dinozor temalı filmleri sevmememden kaynaklanıyor bu inadım. Öyle aşırı fantastik filmlerden hiç haz etmem

bkz. Lucy
fantaslik dörtlüyü de izlememişindir sen orda 4 tane fantastik şey var :D

I

Iskefiyeli18

Ziyaretçi
Jurrasic World'den de bıktım artık San Andreas Fayı'na gittim. Mis gibi film işte, nadir konsept güzel icraat.

umut_

┌────────────┐ [ 1881 - 193∞ ] └────────────┘
En iyi cevaplar
0
Sinemada Film İzlemeyi Hiç Sevmem Benim Kafam Bir Tarafların Tutulmadan Filmi Durdur 5 Dk
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
2 Chat Yap Olmadı Git Biraz Dolaş Az Rahatla Git Abur Cubur Ye Sonra Filme Devam Et Hatta Film Sarmazsa Aradaki Hüzünlü Sahnelerde 2x Yap Veya İleri Al Falan Fln Kısacası Sinemada Film İzlemem :p