Kanalımı Nasıl Geliştiririm

kralseko40

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Merhabalar Arkadaşlar Minecraft Kanalımı Nasıl Geliştirebilirim Yardımcı Olurmusunuz

MineBine

Gurbet elde bir başıma neyleyim?
En iyi cevaplar
0
Reklam yap
Yeni oyunların videosunu çek (fakat sadece minecraft videosu diyorsun o zaman bunu istesen de yapamazsın)
Premium hesap çekilişi yap.

Eroiser

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Iyi Bir Kanal Için ;
Premium Şart
Video Başlarına Resim Koyman Şart
Iyi Bir Video Çekme Programı Kullanmalısın
Iyi Mikrofon
Freecam e Erken Başlamamalısın
Iyi Bir Intro
Kaliteli Videolar
Sabit Oyunda Kalma Bir Sürü Oyun Var
Birazda Kendi Adını Duyur Reklam Yaparak / Ücretli Reklamlar
Şimdilik Bunlara Uyarsan Rahat Abonen Yükselir!

L

LifeTaker

Ziyaretçi
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Sence Kanalım iyimi
Videoların kalitesiz
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
al bizim kanalımız
Aynı şekilde senin de videoların kalitesiz ve arkadaşlar sırf reklam yapmak için konuyla alakasız kendi kanallarınızın linkini atmayın arkadaş öyle bir şey istemiş mi?
Ha bu arada arkadaşım videolarının kaliteli olması şart insanlar izlerken ileriye sarmak istememeli hatta geriye sarıp aynı sahneyi tekrar izlemek istemeli. Öyle oo iyi mikrofonum var iyi bilgisayarım var hadi video çekeyimle olmaz bu iş mizah yeteneğin de varsa çok çok daha iyi olur

Eroiser

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Videoların kalitesiz

Aynı şekilde senin de videoların kalitesiz ve arkadaşlar sırf reklam yapmak için konuyla alakasız kendi kanallarınızın linkini atmayın arkadaş öyle bir şey istemiş mi?
Ha bu arada arkadaşım videolarının kaliteli olması şart insanlar izlerken ileriye sarmak istememeli hatta geriye sarıp aynı sahneyi tekrar izlemek istemeli. Öyle oo iyi mikrofonum var iyi bilgisayarım var hadi video çekeyimle olmaz bu iş mizah yeteneğin de varsa çok çok daha iyi olur
Benim Dediklerimi Söylemişsin Zaten :D Ve Ben Reklam Yapmak Için Vermedim Link Örnek Olarak

efe2002ozyay

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ben baya bir uğraşıyorum 1 hafta önceden kanalın;
1-)Başlayacağın serilerin küçük resimleri
2-)Kanal tasarımların
3-)Mikrofonun hazır olması
4-)Odana başka kimsenin girmemesi
5-)İyi kalitede videolar koyman
Bunlar şart.

TheRedstoneEngineer

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
İntro template intro emin ol benim için kendi yaptığın berbat bi intro template ile yapılmış süper bi introdan çok daha değerli. Şimdi burdan vermek istemiyorum reklam olmaması için benim kanalıma bakabilirsin redstone icatlarında Minecraft TV de falan var introm hazır değil bizim kanaldan bi arkadaş kendi yaptı. Ha benim kanalım 20 abone ki yaklaşık 10u tanıdık yani benimkide kötü ama yavaş yavaş artıyo. Video sayısını arttırmalısın. Şimdi biz de 1000 abone beklemiyoruz. 30-40 video yükledikten sonra bakarız 50-60 aboneyi geçmediysek sorun vardır. Büyük kanala sahip olup da sahibini tanıdığın varsa reklamını yaptırabilirsin kendine.
Tavsiyeler:
  • Videoda olgun davran,
  • Küçük resimler önemsiz gibi görünse de inan çok önemli,
  • Videoda arkadan konuşma, televizyon vs. sesi gelirse hoş olmaz,
  • Kanalda sınıflandırma yapman. Yani oynatma listeleri oluşturmalısın ve videoları buna göre sınıflandırmalısın,
  • En az 720p videolar çek,
  • İyi bir kayıt programı kullan,
  • Video çekerken pencerelerin üstünün, başlat çubuğunun görünmemesine dikkat et.